Failoni Donatella védelmébe vette férjét



Oszter Sándor lánya, Oszter Alexandra nyilvános Facebook-bejegyzésben határozta meg álláspontját: elhatárolódik apja botrányaitól. Hazug kijelentésekkel vádolja színész édesapját, amire édesanyja is reagált.

Alexandra kemény szavairól itt olvashat részletesen.

Failoni Donatella, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész felesége, valamint Alexandra édesanyja nem tűrte, hogy szeretett férjét csalónak nevezzék, így válaszolt lányának komment formájában:

'Apád akaratán kívül került botrányokba, elsősorban a médiának köszönhetően. Azt hogy ennyi csaló került a közelébe, csak a jóhiszeműségét bizonyítja. Sok hibája van, de soha nem volt rossz ember és becstelen. Sajnos Te egy alapos agymosáson mentél keresztül, mindenesetre a párod most is remek sorokat diktált Neked. Apád nem szorul sajnálatra és ma is nagy művész, amit nem mindenki mondhat el magáról - írja Donatella, aki nemrég súlyosan megsérült, miután múlt héten kerteszkedés közben leesett a támfalról, s eltört hat bordája.

Mint ismeretes, Oszter és lánya viszonya azért romlott meg, mert a színész szerint párja nem való Alexandrához.

- Mindig csak a legjobbat akartam a lányomnak, és úgy gondolom, hogy ez a férfi nem az. Nem tudom, hogy eljegyezték-e, vagy mi van az életével, a lányom szóba sem áll velünk – jelentette ki a Blikknek Oszter Sándor tárgyalását követően, aki lánya állítólagos eljegyzéséről egy magazinból értesült.

Forrás:

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!