Mesélt arról arról milyen formában változott meg az élete...



Budapest - Mostanában ritkán hallani Markos Györgyről. A népszerű nevettető elárulta, egy szívinfarktus után egy sztrókot is túlélt, utána megváltozott az élete

A színész-humorista betegsége előtt rendszertelenül élt és 130 kilót nyomott. Egyik hajnalban rángatózni kezdett a bal lába, ám hiába hívta fel a mentőket, ők nem értek ki, így a polgárőrség - amelynek egyébként ő is tagja - vitte a kórházba. Az ott töltött idő alatt folyamatosan bénult le a bal oldala.

- Szerencsére kijöttem belőle: februárban még a körmömet sem tudtam megreszelni, annyi erőm sem volt, de három hét múlva már futottam, két hónappal később pedig 120 kilóval nyomtam fekve - mesélte a Storynak.

Azóta 180 fokos fordulatot vett az élete. Leadott harminc kilót, figyel a napi ötszöri étkezésre és nem hajtja álomra a fejét anélkül, hogy előtte ne futott volna öt kilométert.

Forrás:

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/markos-gyorgy-elete-180-fokos-fordulatott-vett-a-stroke-ja-utan/l43l85e?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!