Győzikének lassan itt a vég...



Győzike feje fölött összecsaptak a hullámok. A NAV vizsgálódása és a gyógyszerfüggősége miatt elkeseredett lépésre szánta el magát, öngyilkosságot kísérelt meg: begyógyszerezve ült a volán mögé.

Jó ideje vizsgálódik a NAV Győzike után, egyszer már rabosították is a showmant. A celeb azóta komoly problémákkal küzd, ugyanis a pénzüket lefoglalták. Lassan az ételt sem tudják megvenni, a családfő pedig nem látta a kiutat, elkeseredett lépésre szánta el magát:

öngyilkosságot kísérelt meg.

Erről a Facebook-oldalán vallot ismerőseinek, követőinek.

 

'Csak a színpadon érzem jól magam. Ha a shownak vége, rosszullétek törnek rám, és olyan halálfélelem gyötör, amit csak erős gyógyszerekkel tudok uralni.

Nyugtatókon és altatón élek, de aludni már ezekkel sem tudok'-

kezdte Győzike, aki nem látott más kiutat, el akarta dobni az életét. 'Minden bizodalmam odalett és annyira elkeseredtem, hogy öngyilkos akartam lenni.

Begyógyszereztem magam és beültem az autó volánja mögé.

Mindannyiszor a gyerekek rohantak sírva Beához, hogy szedjen ki a kocsiból. Neki köszönhetem, hogy élek' - árulta el Győző. Hozzétette, fájlalja, hogy Bea mindezekért nem élvezhette ki a Konyhafőnök megnyerésével járó győzelmi örömöt, valamint azt is, hogy a gyerekeitől elvették azt a pénzt, amit édesanyja nekik szánt, ráadásul még a barátai is elfordultak tőle.A barátaim elhagytak, az ismerőseim hátat fordítottak nekem. Csak a családomra számíthatok, és rajtuk kívül két emberre(...) Egyébként éppen egyikük az, aki kifizette a kislányom bécsi születésnapját. Annak a kávéháznak a tulaja, akinél ünnepeltünk,azonnal kocsiba ült, amikor megtudta, hogy mi történt velünk, és hozott nekem kétmillió forintot,hogy a számlákat be tudjam fizetni és legyen mit ennünk. Az a rokonom, aki mondjuk ki milliárdos, és akivel korábban sülve-főve együtt voltunk, nem csak, hogy nem segített, de kiderült, éppen ő kötött vádalkut a hatóságokkal a káromra' - állítja Győző.

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20170810-gaspar-gyozo-ongyilkossagi-kiserleterol-nyilatkozott.html?utm_source=hirkereso

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!