Nagyon nagy igazság van benne.



Orbán Viktor Miniszterelnök Úr! 

Először is szeretnék gratulálni: mától hivatalosan is Ön a magyar történelem valaha volt leggazdagabb magyarja. Boldog karácsonyt kíván Önnek Mészáros Lőrinc!Ami minket, a XXI. századi magyarokat illeti. A magyarok pénzt adtak korszerű kórházakra, megbecsült orvosokra és ápolókra. Pénzt adtak felszerelt iskolákra és egyetemi laborokra, megbecsült pedagógusokra és kutatókra. Pénzt adtunk a szegénység felszámolására, és vállalkozásösztönzésre. 

És még sok minden másra... 

Engedje meg, hogy klasszikust idézzek: 'Sokan vagyunk, de nem elegen!' Nem vagyunk elegen ahhoz, hogy az Ön, a családja, és a haveri köre fékevesztett gazdagodását fent tudjuk tartani anélkül, hogy egyszer azt kelljen majd mondania a Miniszterelnök Úrnak: 'nem a zsemle kicsi, elvtársak, hanem a pofátok nagy!'Akkor még egyszer elmondjuk, mert ismétlés a tudás anyja. Kicsi az egészségügyünk! Kicsi az oktatásunk! 

Kicsi a szociális hálónk! Kicsik a magyar vállalkozások! Kicsi az itthonmaradók száma!Miniszterelnök Úr pofája viszont rettenetesen nagy...Az emberek tenyere pedig egyre jobban viszket...2019-ben találkozunk. 

 

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!