Egy éve harcol betegségével...



Viki körülbelül egy éve harcol a leukémiával, és időről időre posztol is állapotáról, hogy másoknak is erőt adjon a küzdelmével. A gyönyörű modell  szombaton  hivatalosan is összekötötte életét kedvesével: férjhez ment.

'Most annyi minden kavarog a fejemben.... Azt sem tudom, hol kezdjem! Tavaly augusztusban lesújtott a hír, mikor közölték velem, akut myeloid leukémiám van. Derült égből villámcsapás..... Szeptember elején kórházba feküdtem, tele kétségekkel, félelemmel....... Csillógó kèk szempár tekintett rám, a legnehezebb időben és megkérte a kezem..... Kemóktól ritkult a hajam, sápadt voltam, gyenge....
Tudtam nem érhet így véget a mi történetünk, így erőt vettem magamon, már csak azért is.... Van egy gyönyörű fiam és immáron egy vőlegényem. Elterveztem mindent a kórházi ágyon fekve. Lesz esküvő, ezt mondogattam magamban és hogy a fiam lesz a gyűrűhordó. Augusztus 5- én, szombaton, valóra vált az álom Kis naívan úgy gondoltam, mire újra ősz lesz, visszanyerem a régi alakom, lesz újra gyönyörű hajkoronám..... Hogy csinos lehessek az esküvőn.De tudjátok mit?! Pont tojok rá, jó magasról.... Rajtam plusz 11 kg, a hajam tüsi  De Én vagyok a legboldogabb a világon' - írta többek között a fotójához a Facebookon Viki.

 

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20170806-ferjhez-ment-a-rakos-magyar-modell-magosi-viki.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!