Ezért támadták meg a kommentelők.



Rosszindulatú kommentelőkkel találta magát szembe Szinetár Dóra színésznő. Azért támadták, mert nyilvánosan szoptatta a kisfiát, erről pedig fotót is feltöltött a közösségi oldalára. Néhány kommentelő azonban megvédte, kiálltak mellette. 

Szinetár Dóra nemcsak színésznő, hanem gyakorló édesanya is. Kisfia születése után ezen a héten tért vissza a színpadra, az Ének az esőben című darabban.

A napokban nyilvános helyen szoptatta a kisfiát, erről pedig fotót is készítettek, amelyet a közösségi oldalára töltött fel. Úgy tűnik, az egyik kommentelő negatív véleményt fejtett ki ezzel kapcsolatban. Szinetár rajongói azonban a színésznő védelmére keltek. A kérdéses negatív komment azóta már nem olvasható, de a válaszok igen.

'Nagyon jó látni, hogy valóban vannak anyukák, akik a gyermekük szükségleteit más emberek véleménye vagy megítélése elé helyezik. Sajnos sokan támadják a nyilvános szopiztatást, holott ez a világ egyik legtermészetesebb, és egyben legcsodásabb dolga. Őszintén gratulálok, amiért kiállsz az ügyért!' - védte meg Szinetár Dórát az egyik hozzászóló.

'Dóra már kampányolt a nyilvános szoptatás mellett, úgy gondolom, befejezheti. A gyermek a napokban volt egyéves, ha nem tévedek, vigyen neki cumisüvegbe, ha úgy gondolja, megéhezik útközben a gyermeke' - írta egy másik kommentelő. 

A vélemények vegyesek, volt, aki mindössze azt nem értette, hogy miért kell erről fotót készíteni, de olyan édesanyák is akadtak a kommentelők között, akik a saját történetüket is megosztották a szoptatással kapcsolatban. 

 

Kapcsolódó cikkek

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!