Ennek így sosem lesz vége.



Miután Fanni elnyerte A Szépségkirálynő című műsor közönségdíját, egy teljesen új világ nyílt ki előtte. Az egyébként zárkózott, gátlásos és komplexusos kamasz lány egyetlen támasza ebben az „idegen világban” az édesanyja, Léránt Ágnes volt, aki szívét-lelkét kitette fogyatékkal született lányáért. Mindenben támogatta őt, nemcsak az édesanyja, hanem a menedzsere is volt egyben.

 

A családi idill nagyjából három éve borult fel, amikor a siket modell megismerkedett Hajmásy Péterrel. Ugyan az édesanya a kezdetekben elfogadta Fanni választottját, ám miután állítása szerint több hazugságon is rajtakapta a férfit, folyamatosak lettek a veszekedések. A fiatalok szakítottak, de később kibékültek, sőt Fanni elhagyta a családi házat, és összeköltözött Péterrel. Azóta pedig teljesen eltávolodott az anyjától.

 

Nem találkoznak, és nem is beszélnek egymással. Mindez Ágnes szerint lánya férje miatt van, egyértelműen őt hibáztatja a megromlott viszonyért. Azt állítja, hogy a „betolakodó” már a kezdetekben is keltette a feszültséget a családban. Fannit pedig folyamatosan hergelte szintén siket testvére, Gábor ellen.

 

Ő egy nárcisztikus pszichopata, egy elmebeteg. Folyamatosan hazudozik, és Fannit is átveri
Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!