Nem ezt várta Havas Henriktől.



A va­ló­ság­show-sze­rep­lőt fel­zak­latta, hogy az ATV nem hosszab­bí­tott szer­ző­dést ál­lí­tó­la­gos zak­la­tó­já­val.

Baukó Évának vegyes érzelmei vannak Havas Henrik ATV-ből való távozása kapcsán.

A botrányt kirobbantó lány szerint neki nem elégtétel ez, ő azt várja, hogy Havas Henrik bocsánatot kérjen tőle személyesen. Baukó Éva úgy gondolja, most visszaütött a tévés szarkazmusa és egója.

„Nem szerettem volna, hogy emiatt kirúgják Henriket, mégis vegyes érzelmeim vannak az egésszel kapcsolatban' - mondta a Borsnapilapnak a valóságshow-szereplő. 'A legjobban azt sajnálom, hogy semmilyen formában nem kért tőlem bocsánatot, de még csak fel se keresett, holott bőven lett volna mondanivalója. A szarkazmusa és a cinizmusa mögötti nagy egója most visszaütött, és a saját munkahelye a saját belső vizsgálata után is úgy döntött, megválik tőle. Csak magának köszönheti, hogy ilyen helyzetbe került. Egyelőre nem tudok arról, hogy beperelne. Egyébként is, ő pontosan tisztában van azzal, hogy azok a dolgok, amik kiderültek, azok valóban meg is történtek. Nem képes sem nyilvánosan bocsánatot kérni, sem csendben maradni – fejezte be Éva.

Zoom.hu cikke szerint az ATV-n belül is sokan kaptak kéretlenül Havas Henrik közeledéseiből. Volt olyan kolléga, akinek a műsorvezető a combját fogdosta, volt, akinek folyamatosan ajánlatot tett.

Forrás:

https://ripost.hu/cikk-havas-henrik-bauko-eva-szexualis-zaklatas-kirugas/?source=hirkereso

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!