A számmisztika szerint a születési dátumunk több személyiségjegyünkről mesél. Ezt deríthetjük ki most is, csak össze kell adnunk a születési nap, a hónap és évszámokat, majd következhet az elemzés, amelyben különösen nagy hangsúlyt kapnak a páros, illetve páratlan számok.



Íme, egy példa: 1997. november 14. A következőképpen kell összeadni a számokat:

1997 = 1+9+9+7 = 26 = 2+6 = 8, ez pedig páros szám.

A november az év 11. hónapja, tehát 1+1 = 2, ez szintén páros szám.

A 14. nap pedig így néz ki: 1+4 = 5, ami ugugye páratlan szám

Tehát ezek alapján a képlet: páros-páros-páratlan.

Így mindenki állapítsa meg a páros-páratlan képletét, és olvassa el rá jellemző leírást.

Páratlan-páratlan-páratlan

Azok az emberek, akiknek ez a képlet jön ki, mindig optimisták, kreatívak, lelkesek, nagyvonalúak, művészi hajlammal rendelkeznek. Szeretnek álmodozni, és gyakran ütköznek nehézségekbe, ha céljaik eléréséről van szó. Azonban a kreatív, teremtő energiák mindig az ő pártjukon vannak. Ezek az emberek a szerelemnek élnek, de gyakran megégetik magukat, és sokat szenvednek ezen a téren. Érzelmileg nem mindig kiegyensúlyozottak, gyakran sebezhetők. Ugyanakkor ezek az emberek nagyon önzetlenek, empatikusak, de olykor képesek banális dolgoktól is kiborulni, ha pedig felmérgesíti valaki őket, könnyen dühbe gurulnak.

Páratlan-páratlan-páros

Nagyon érzelmes emberek, de remekül el tudják ezt rejteni. A legjellemzőbb tulajdonságuk a visszafogottság, így nem árulnak el semmit a terveikről, szándékaikról. Legtöbb esetben maszkot viselnek, és még a legjobb barátaik sem ismerik őket igazán. Van érzékük a művészetekhez, nagy az esélyük, hogy valamilyen művészeti ágban jelentőset alkossanak.

Páratlan-páros-páratlan

Ezek az emberek nagy dolgok megalkotására képesek, mert rendszerint mérnöki, vagy tudományos végzettséggel rendelkeznek. Ugyanakkor nagyra értékelik a harmóniát, és mindent megtesznek, hogy békében, kiegyensúlyozottan éljenek. Minden információt befogadnak, nyitottak az újdonságok iránt, sok baráttal rendelkeznek. Dinamikus személyiségek, akik mellett képtelenség unatkozni.

Páros-páratlan-páratlan

Ezek a személyek pragmatikusak, racionálisak, ugyanakkor szerető és tettre kész emberek. Fogékonyak a spirituális tanok iránt is, de a hétköznapi életben a józan ész szerint cselekednek. Szeretnek sportolni is, sőt profi sportolók is akadnak közöttük. Nincs olyan, hogy valami nem fontos, számukra minden az, mindent igyekeznek egyformán jól végezni.

Páratlan-páros-páros

A szülők nyugodtak lehetnek, ha a gyerekük képlete ez, mert a csemeték kiegyensúlyozottak lesznek, és sikeressé válnak a szakmájukban, főként a tudományos életben fogják sokra vinni. Leginkább a matematika, az orvostudomány áll közel ezekhez az emberekhez, akik mindig elérik a céljukat. Érzelmileg sérthetetlennek tűnnek, de ez csak a látszat, ugyanis a szívük mélyén érző, toleráns emberek. Ezek a személyek mindent megtesznek, hogy egyszerűen, nyugodt körülmények között éljenek.

Páros-páratlan-páros

Ezek az emberek határozottak, olykor ridegen, barátságtalanul viselkednek, aminek köszönhetően sikeres karriert építhetnek fel. Jó szervezőkészséggel rendelkeznek, így remek vezető, főnök válhat belőlük. Minden problémát megoldanak, nem menekülnek el a munka elől. Ha már túl monotonná válik az életük, kapnak magunknak munkát, hogy kissé bonyolulttá tegyék a hétköznapjaikat.

Páros-páros-páratlan

Ezekből az emberekből leginkább sebészek, orvosok, pszichológusok, pszichiáterek válnak. Nagyon precízen, gyorsan és hatékonyan képesek a munkájukat végezni. A gazdasági területen is sikereket érhetnek el. Mindenkit egyenlő félként kezelnek, legyenek azok családtagok, barátok, vagy idegenek. Gondolkodásukat a pragmatizmus és ésszerűség jellemzi.

Páros-páros-páros

Az egzakt tudományok hívei, ugyanakkor nagyon érzékeny emberek. Tisztában vannak azzal, hogy nem áldotta meg a sors művészi hajlammal, ezért megmaradnak műkedvelőnek és támogatják a kultúrát. Remek műkritikus válhat belőlük. A kalandokat nem kedvelik, visszafogottan élnek. - VIA

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!