A bejárat szimbóluma nagyon fontos szerepet tölt be az ezotériában. Utalhat a múltra, hiszen egy elmúlt, megélt életszakasz után az ajtók „bezáródnak”.



A nyitott ajtó azonban legtöbbször arra szolgál, hogy „utat mutasson”, belátást engedjen a jövő és a változások felé.

Válaszd ki a neked legjobban tetsző ajtót és utat ami mögötte van és megtudhatod mi vár Rád az új évben!

 

1.

 

Rendkívül szabadságszerető és független személy vagy. Szereted a saját utadat járni és nem szívesen hallgatsz mások tanácsára. A világ számodra az a hely, ahol a lehetőségek végtelenek, és gyakran úgy gondolod, hogy minden kihívás csak rád vár. Sikeres éved azonban csak akkor lesz, ha nem fogsz bele túl sok dologba egyszerre. Hagyd a dolgokat a maguk tempójában zajlani, ne légy türelmetlen, maradj mindig megfontolt, ne rohanj!

A közeljövőben sajnos elég sok nehézséggel ütközöl majd szembe, fontos lesz, hogy a dolgokat megfontoltan kezeld és ne ess kétségbe. Próbálj ebben az időszakban több segítséget elfogadni és légy hálás azoknak akik melletted állnak. 2017 második felében, minden megváltozik majd. A sok viszontagság után végre kicsit lazíthatsz majd, és ha anyagi helyzeted nem is, de érzelmi életed a helyére kerül.

 

 

2.

 

Az életedben két fő szabály van: Először is, hogy minden döntést csakis te hozhatsz meg, mindenféle tanács és segítség nélkül. Másodszor, mindig mindent megteszel, hogy mesteri terveidet sikerre vidd és te magad is tökéletes légy. Szeretsz egyedül lenni, nem esel kétségbe ha nem vesznek állandóan körül az emberek, nagyon jól feltalálod magad. Ez másoknak szokatlan lehet és úgy gondolják, te egy igazi remete vagy, holott te csak azért vonulsz el, hogy a legmélyebb gondolataidnak is teret adhass és elméd kicsit megpihenhessen ilyenkor.

2017-ben a legtöbb problémád azonban visszahúzódó természeted miatt lesz. Belép az életedbe valaki, aki ugyan az elején nagyon szimpatikus és fontos lesz számodra, de később a dolgok furcsa változásokon esnek majd keresztül. Ne hagyd, hogy ez az ember kritizáljon, irányítsa a véleményed és manipuláljon. Csinálj mindent a saját terveid alapján és ne hagyd, hogy hamis érzelmeivel befolyásoljon téged.

 

 

3.

 

Te az az ember vagy akit mindenki kedvel, szeretetteljes viselkedésed és jókedved, mint a mágnes, úgy vonzza az embereket köréd Szereted érezni, hogy fontos része vagy ennek a hatalmas és sokszínű világnak. Mindenkit szívesen meghallgatsz és segítesz, ha módodban áll. Szeretsz utazni, beszéli, mozogni, pezsegni és habzsolni az élvezeteket.

Habitusodból adódóan azonban könnyen megunod a dolgokat. Az év első felében úgy hozza a sors, hogy érzelmi életedbe egy törés keletkezik, elhagynak vagy te szakítasz, mindegy is. Ne vesd bele magad a túlzott hedonizmusba ezután, ugyanis még 2017-ben megtalálod azt a személyt akire egész életedben vágytál és akinek pont te leszel a másik fele. Kapcsolatotok furcsán és döcögősen indul majd, de most az egyszer légy majd türelmes és hagyd, hogy szerelemmé alakuljanak a kezdeti érzelmek.

 

 

4.

 

Szereted az izgalmas kalandokat, a váratlan események. Próbálod hasznosan és mozgalmasan élni az életed. Nem tervezel, nincsenek feltétlenül követendő szabályaid, szeretsz sodródni az árral, próbálod az életed spontán és kötöttségek nélkül élni. Az egész életed egy vándorcirkuszra hasonlít, amely úgy tűnik, hogy téged teljesen kielégít, de másoknak ijesztőnek tűnhet.

Ebben az évben, próbálj meg lassítani egy kicsit, különben fennáll a veszélye, hogy bajba sodor a nálad rutinnak számító izgalom hajhászás. Próbálj meg nem előre rohanni az időben, állj meg néha fordíts időt szeretteidre, szüleidre, hiszen könnyen előfordulhat, ha túl sokáig hanyagolod őket ők is elfordulnak tőled. Légy egy kicsit figyelmesebb, egy jó barátodnak nagy szüksége lesz rád az év első felében. Ha kicsit nyugodtabb éved lesz a költségeid is mérséklődnek, nem árt, hiszen jó lesz, ha lassan takarékoskodni kezdesz.

 

5.

 

Te egy nyugodt, kiegyensúlyozott ember vagy, aki állandóan keresi önmagát. Azonban, ha éppen nem a lusta időszakod éled, mindig készen állsz bármilyen munka, feladat, nehézség megoldására. A célod felé vezető utat alaposan megtervezted, lassan haladsz, de sosem hátrafelé, biztosat bizonytalanra sosem cserélsz. Néha már-már túlzottan óvatos is vagy.

A jövő évre is megvannak már a terveid, azonban ahhoz, hogy sikerre vihesd őket nem ártana egy kicsit lazítani a határokon. Kockáztass többet, különben az álmaid elérhetetlen messzeségbe kerülnek. Érzelmi életed is egy kis vérfrissítésre vár, túlzottan eluralkodott azon a területen is a rutinszerűség, lépj! A jövő évben rendkívüli szerencse vár rád, tehát mikor ha ne most!

 

 

6.

 

Az igazi magányos farkas. Imád egyedül lenni, élvezi és igényli a csendet. Nem szívesen beszélsz, úgy tartod, minden probléma és konfliktus oka a felesleges fecsegés. Csendes, visszahúzódó embernek tartanak, pedig kifejezetten markáns személyiséged van, az eszed is éles mint a penge. Nem vagy túl szociális lélek, segítesz, de csak módjával, vagy ha hasznod származik belőle. Mindent többször megfontolsz és átgondolsz és csakis azután lépsz. Nincs túl sok barátod, de akit közel engedsz magadhoz, az mindig számíthat rád.

2017-ben azonban több időt kellene fordítanod arra, hogy jobban kinyílj, megismerhessenek és nyiss mások felé. A jövő évben ugyanis megismerkedhetsz egy olyan személlyel, aki gyökeresen megváltoztatja és előre lendíti az életed. Az anyagiak terén különösen sikeres évre számíthatsz, fordíts kicsit több pénzt magadra és jókedvedre!

 mindenegybenblog.hu © Minden jog fenntartva.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!