Jöjjön most egy újabb kihagyhatatlan újrahasznosítási ötlet...



Akár még a polcot is helyettesítheti, de mindenképp praktikus rendszerező lesz belőle. Ha nincs mit csinálj egy cipős dobozzal, most megmutatjuk, hogy mi mindenre lehet jó.

Ki ne dobd, hiszen nagyon praktikus, és mutatós tárolóalkalmatosság lesz belőle. Ebből a videóból minden kiderül. Annyira egyszerű, hogy nem kell hozzá különösebben kézügyesség, szinte bárki el tudja készíteni.

A dobozt középen vágd be mind a két oldalán a videón látott módon, majd hajtsd ketté. Ezután vond be valami hangulatos csomagolópapírral, és kész is a tároló.

Tarthatod benne a számlákat, jegyzeteket, és más olyan pontos iratot, melyet nem akarsz elveszíteni. Minden házban vannak olyan papírok, melyek jó, ha szem előtt vannak. Ezzel a rendszerezővel egy csomó stressztől megszabadulhatsz, hiszen többé nem kell keresgélned.

A másik praktikus ötlet a cornflakes-es, vagy akár rizses doboz újrahasznosításával készül. Szinte ugyanúgy kell elkészíteni, mint az előbbi tárolót. Miután kivágtad, vond be egy hangulatos papírral, és máris használhatod.

Ezért jó, ha nem dobod ki a fölösleges dobozokat!

Forrás:

http://www.tudasfaja.com/ezert-ne-dobd-el-soha-az-ures-cipos-dobozt-ezt-meg-ma-kiprobalod-te-is/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!