Megdöbbentő fordulat.



Ha a 70 éves férfi igazat mond, 65 éves lehetett a gyilkosság elkövetésekor. A Ripost szerint azért jelentkezett a rendőrségen, hogy beismerő vallomást tegyen, mert köze van a soroksári futónő öt évvel ezelőtti meggyilkolásához.

A Soroksáron kocogó édesanyát 2013-ban ölték meg. A gyilkossággal gyanúsított R. Szilvesztert öt évvel ezelőtt fogták el, egy másik ügyben. Akkor négy mobiltelefont és három SIM-kártyát találtak nála a rendőrök. Ennek azért van jelentősége, mert a nő mobiltelefonját a nyomozók nem találták meg a helyszínen. Elképzelhető tehát, hogy azt gyilkosa magával vitte. A Blikk pár napja azt írta: nagy a valószínűsége annak, hogy az R. Szilveszternél lévő készülékek egyike a kegyetlenül megölt soroksári édesanyáé volt.

A rendőrök a gyilkossággal olyan embert vádolnak, aki 2013 óta börtönben van, és tagadja a bűnösségét. Állítja: ő csak segíteni akart, amikor meglátta, hogy egy nőt bántalmaznak. Ám DNS mintáját megtalálták a helyszínen, és a gyanúsított is elismerte, hogy ott járt akkor, amikor Gy. Krisztinát meggyilkolták. Védekezését a rendőrök valószerűtlennek tartották, ezért gyanúsítják őt a brutális tettel.

Most azonban egy férfi egy vidéki kapitányságra ment, hogy beismerje bűnösségét. Azt egyelőre nem tudni, hogy valóban van-e köze a gyilkossághoz. A férfi Dunaharasztin lakik, ami nincs messze a tett helyszínétől. Az idős embert kihallgatták a nyomozók. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!