A döntésképtelenségben a mandalák segítenek...



Első mandala: Ez a mandala kreatív és magabiztos időszakot jelez, amikor könnyebben hozhatsz jó döntéseket, mint máskor. Mivel most jobban otthon vagy az anyagi világban és gyakorlatiasan közelíted meg az eseményeket, minden reményed meg van a sikerre. A Nap sugarai az alkotó energiákat és kiaknázatlan képességeidet is jelképezik, ezért fontos, hogy ne fecséreld felesleges dolgokra az idődet, és ne tékozold el a lehetőségeidet. A változások természete szerint nem mindig lesznek ilyen kedvezők a körülményeid, ezért jó, ha nem halogatod tovább a fontos terveidet és feladataidat. Kedvező az időszak arra is, hogy akár a kapcsolatodon, akár a karriereden javíts. Az, hogy megengedő, nagylelkű hozzáállásod tartósan viszonzásra talál-e, még sok mindentől függhet, de addig is próbáld a dolgok jó oldalát nézni és optimistán tekinteni a jövőbe.

Második mandala: Ez a mandala igen fontos állomást mutat az életedben, ezért ne hamarkodj el most semmit. Lehet, hogy azt érzed, valami nyugtalanít, álmatlanul forgolódsz éjjel, ez pedig annak a jele, hogy szembe kell nézned valami fontossal, mielőtt tovább indulnál. Légy őszinte magadhoz, és próbáld kibogozni, mi akadályoz abban, hogy megbocsáss, legfőképpen önmagadnak és a helyes irányba lépj tovább. A döntésednél ne az legyen a fontos, hogy régen mit vártál el, hanem az, hogy a mai éned számára mi a legjobb, mi elfogadható. A múltban sok minden történhetett, de most az az elsődleges, hogy ne cselekedj a meggyőződésed ellenére. Lehet, hogy ez azzal jár majd, hogy valamit vagy valakit hátra kell hagynod, de ha így lesz, esélyt kapsz rá, hogy új értékrend szerint alakítsd és tedd jobbá az életed. Számítanod kell ugyanakkor rá, hogy a múltad egyik szereplőjével kapcsolatos esemény vagy információ is komolyan befolyásolhatja a döntésedet.

Harmadik mandala: Néha dönthetsz úgy, hogy egyelőre minden úgy jó, ahogy van, s akár kompromisszumok árán is, de fenntartod a békét és a harmóniát. Lehet nagyokat álmodni, de közben értékelnünk kell az apróbb eredményeket, az élet kicsiny, de kellemes élvezeteit is. Nem minden csatát neked kell megvívnod, ezért most vonulj kicsit háttérbe és élvezd azt, amit eddig elértél. Ha meg akarod őrizni a belső harmóniádat, csak a nagyon lényeges kérdésekről bonyolódj vitába. Ez most a pihenés és a feltöltődés időszaka, amikor erőt gyűjthetsz az élet további harcaihoz.

Negyedik mandala: Jó időszak önmagad gazdagítására, ezért minden olyan lépés célszerű, mellyel elfelejtett igényeidet pótolhatod, elveszített önmagad újra építheted. Csak akkor adhatsz szeretet másoknak, ha önmagadat is szerethetőnek, értékesnek tartod, ezért fel kell fedezned az erényeidet, kellően gondoskodnod kell magadról is. Soha sem késő női mivoltod kibontakoztatására, a védettséget és melegséget nyújtó élettér vagy kapcsolat megteremtésére törekedned. Belső harmóniád megtalálása azon múlik, hogy az önzetlenség és az önzés, az áldozathozatal és az önérvényesítés között megtaláld a jótékony középutat, s döntéseid jólétet eredményezzenek mind neked, mind a környezetednek.

Forrás:

http://szorakozzonline.hu/2017/09/25/az-egyik-mandala-ravilagit-szamodra-helyes-dontesre/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!