További tippeket kapott a hercegné...

Katalin hercegné a harmadik trónörökössel várandós, és sajnos ezúttal is jelentkeztek nála a kóros reggeli rosszullétek. Sok mindent kipróbált már a hercegné, hogy jobban legyen, de semmi nem segít. Most újabb tippet kapott.

Szeptember elején jelentette be a királyi pár, hogy a harmadik trónörököst hordja Katalin a szíve alatt, valamint azt is, hogy ezentúl egy darabig nem látható majd rendezvényeken . A hercegnő ugyanis most is, csakúgy, mint előző két terhessége során, kóros reggeli rosszullétektől szenved, ami sehogy sem akar csillapodni.

Pedig Katalin mindent kipróbál, legutóbb a gyömbéres keksszel tett kísérletet,mindhiába, de most újabb tippet kapott. Vilmos herceg egy jótékonysági rendezvényen beszélgetett a 98 éves Iris Orrell-lel, aki annak idején csakugyan a hyperemesis gravidarumtól gyötrődött. mindhárom terhessége alatt. Az idős nő azt tanácsolta Harrynek, hogy inkább az ízetlen, száraz kekszekkel próbálkozzanak. Reméljük, ez most beválik!

Mi az a hyperemesis gravidarum, amiben Katalin hercegné szenved?

 

Vilmos herceg neje, már az előző két terhessége alatt is a hyperemesis gravidarumtól szenvedett, amelynek következtében egyszer kórházba is került. De mi ez a betegség pontosan, és miért nem szabad összekeverni a sima reggeli rosszulléttel? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Forrás:

http://www.life.hu/drlife/20171003-katalin-hercegne-kinlodik-a-reggeli-rosszulletek-miatt.html

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!