Megtudhatod, hogy milyen lesz a téli időjárás...



Idén még pihenhet a télikabát

Már önmagában az sem annyira megszokott, hogy október közepén még a kora esti órákban is 20 fok körüli a hőmérséklet, de ami novemberben és decemberben várható, annak sem a zúzmara a szinonimája. Kíváncsiak voltunk, idén lesz-e fehér karácsonyunk, így megnéztük, milyen időjárást jósolnak év végéig. Az előrejelzés láttán egyik szemünk sír, a másik nevet, hiszen egyrészt örülünk, hogy még egy kicsit pihentethetjük a télikabátot, másrészt pedig hashtag globális felmelegedés, amit letagadhatunk, de attól még érezzük és tapasztaljuk a hatását.

A következő hetekben

Az AccuWeather előrejelzése azt mutatja, hogy a november is enyhe lesz, szinte egész hónapban 10 fok feletti hőmérséklettel számolhatunk. Az első fele naposnak és száraznak ígérkezik, így a következő pár hétben még gumicsizmára sem lesz szükség.

November elején

Enyhe november

November második fele is enyhe marad, bár jóval több eső várható, mint a hónap első részében. A hőmérséklet a mellékelt ábra szerint 6-10 fok között alakul, ami még mindig nem számít kemény cidrinek.

November második fele esős lesz

Idén is fújtak a fehér karácsonynak?

A leghidegebb decemberben a két ünnep között lesz, és bár 25-re ír némi havat az előrejelzés, valószínűleg gyorsan el is fog olvadni. Minden évben imádkozunk a fehér karácsonyért, de a mostani adatok alapján nem mernénk kijelenteni, hogy szerencsénk lesz hozzá, persze addig még változhatnak a számok.

Forrás:

https://www.femcafe.hu/cikkek/utazas/idojaras-elorejelzes-osz-tel?page=2&utm_campaign=oktober&utm_source=125

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!