Oszd meg, hogy minél több emberhez eljusson.



„Kedves barátaim, ismerőseim, követőim! Mindannyian látjátok, hogy mi megy ebben az országban. Mélyen tisztelt politikusaink csak azon dolgoznak, hogy minél kövérebbek legyenek a bankszámláik. Ez már nem titok…viszont arról is tudnotok kell, hogy van az országban egy igazszívű, őszinte, önzetlen ember, aki valóban azon dolgozik reggeltől estig, hogy segítsen az emberek életszínvonalán változtatni. Tesz a munkanélküliség ellen, hiszen az elmúlt néhány évben emberek százainak sikerült munkahelyet biztosítania.

Rengeteget segít a nyugdíjasoknak, a helyi romákkal kézműves alkotásokat gyártanak, melyeket termelői piacon árusítanak és a befolyt pénzből Cserdi városkáját szépítgetik közös erővel. A város költségvetése teljesen nyilvános, nem csak a régi jóbarátok látnak bele, hogy mi történik a közpénzekkel. Nem lopnak, nem csalnak és bármilyen meglepő is, de mindenki elégedett és boldogul ebben a városkában. Aki még nem járt ott szívből javaslom, hogy tegye meg, mert példaértékű, amit Bogdán László és városkája művel. Ez a minta volna az, amit követnie kellene a kormánynak és talán nem menekülnének gyermekeink külföldre, nyugdíjasainknak nem kellene már hó közepén száraz kenyeret rágnia és talán lehetnének olyan kórházak, ahol tiszta ágyak és elfogadható ételek várják az adófizető magyar állampolgárokat. 

Szépen kérek minden magyar embert, hogy egy megosztással segítsen eljuttatni a lakossághoz, hogy milyen rendszer működik Cserdi városában és milyen ember is valójában Bogdán László, Cserdi mélyen tisztelt önzetlen polgármestere, aki véletlenül sem azért vállalta a tisztséget, hogy saját zsebét tömje tele, luxusnyaralásokon vegyen részt, magánrepülővel utazzon, díszpáholyból nézze a futballmeccseket vagy éppen yacht kikötője legyen Horvátországban. Köszönöm szépen, hogy léteznek még ilyen emberek, mint Bogdán László!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!