Elszakad nála a cérna...



Amióta elkezdődött a NAV-botrány, nem találja a helyét Győzike. Állítja, lemondták a fellépéseit, ő pedig szégyelli, hogy Bea lett a családfenntartó. Olyannyira, hogy nemrégiben begyógyszerzve ült autóba, és arra is gondolt, eldobja magától az életét. 

'Amióta tart ez a NAV-ügy, én ezzel kelek, ezzel fekszem, a pánikbetegségemre gyógyszert kell szednem. Begyógyszerezve öngyilkos is akartam már lenni nemrég, beültem az autóba, hogy most véget vetek az életemnek, akkor is Bea mentett meg. (...) Szégyellem magam, de Bea lett a család közepe, a családfenntartó. Az összes fellépésemet, haknimat lemondták, idén már nem állok színpadra. Szerencsére Beát egyre több helyre hívják főzni, sokat jár rendezvényekre, zsűrizni, reméljük, hogy hamarosan még jobban beindul majd az üzlet, de most sem panaszkodom' -mesélte a Blikknek

'Bea nagyon odafigyel rám, azt is nézi, hogy rendesen szedjem a gyógyszereimet. Ha nagyon el vagyok kenődve, akkor azt mondja nekem, hogy gondolkozzak el azon, hogy miért jó élni. Mondja, hogy nézzek rá a két lányomra, és ne adjam fel' - tette hozzá. 

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20171003-gaspar-gyozo-fellepeseit-lemondtak-ongyilkos-akart-lenni-szegyelli-magat.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!