Mostanában a legtöbb helyen azt olvashattuk, hogy Hajdú Péter és barátnője szakítottak. Péter most megtörte a csendet...



Szám­ta­lan sza­lag­cím szólt arról, hogy Hajdú Péter és ba­rát­nője sza­kí­tott. A mű­sor­ve­zető nem akart nyi­lat­kozni a tör­tén­tek­ről, de most meg­törte a csen­det.

A hétvégén Hajdú Péter és barátnője Eszter, kéz a kézben jelent meg  a Balaton Soundon.

Hajdú Péter köszöni, jól érzi magát

Fotó: Keller Mátyás

Az ATV műsorvezetője rácáfolt a pár héttel korábban felröppent pletykákra, miszerint szétmentek a barátnőjével, Eszterrel. A Balaton Sound fesztivál pénteki koncertnapján ugyanis együtt jelentek meg, majd szombaton is visszatértek Zamárdiba bulizni. Hajdú boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnt.

'Minden évben eljövök a Balaton Soundra, most a barátokkal és a barátnőmmel jöttünk le kikapcsolódni a fesztiválra”

Fotó: Keller Mátyás

– kezdte Hajdú, aki a képek láttán valóban élvezte a hangulatot, amin sokat dobott kedvese, Eszter társasága is. A csinos lány önfeledt mosollyal az arcán bújt Hajdú Péterhez, láthatóan dúl köztük a szerelem és szó sincs szakításról. Péter a  nak elárulta, miért tűntek el a közösségi médiából a fotóik.

Fotó: Keller Mátyás

Úgy érzem, hogy elég csontot dobtam a bulvárnak az elmúlt 10 évben, most szeretném a magánéletemet bensőségesebben megélni, semmiképp sem akarom, hogy nyitott könyv legyen az életem. Csak azért, mert három hétig nem adok hírt a párkapcsolatomról, egyből felröppen a hír, hogy szakítottunk Eszterrel pedig, ez butaság

– szögezte le Hajdú Péter, aki még nem mutatta be szerelmét gyermekeinek.

Ha szeretnél további részleteket megtudni a pár életéről, vagy csak az érdekel, miért nem mutatta  be Péter gyermekeinek Esztert, a hétfői RIPOST napilapból megtudhatod.

Forrás:

https://ripost.hu/cikk-hajdu-peter-atv-musorvezeto-szerelem/?source=hirkereso

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!