Tényleg ekkora a baj?

Hosszú Katinka és férje, Shane nem tudták eltitkolni a rajongók elől, hogy baj van a házasságukkal, a híresztelések után meg is erősítették, hogy nehéz időszakon mennek keresztül. Ezt bizonyítja az is, hogy Katinka férje nélkül utazott el Amerikába. Talán a szilvesztert sem töltik együtt.

Hiába próbálták, nem tudták titokban tartani kapcsolatuk válságát: Shane és Katinka elismerték, hogy nehéz időszakon mennek keresztül. Sokáig azonban csak a híresztelésekből és a közösségi oldalaikra feltöltött fotókból lehetett sejteni, hogy valami nincs rendben. Rég nem posztoltak már közös képet,ráadásul a karácsonyt is külön töltötték. Az a hír járja, hogy Shane vérmérsékletét elégelte meg Katinka, az edző állítólag közös otthonukban tört-zúzott.

Az már biztos, hogy nincs minden rendben Katinka és Shane között, de azt nem tudni, mekkora a baj. Úgy tűnik viszont, hogy a karácsony után a szilvesztert is külön fogják tölteni: a Blikk információi szerintKatinka egyedül utazott el Magyarországról, méghozzá Zürichen keresztül Miamiba. Eközben férje, Shane továbbra is itthon van, és tartja az edzéseket. A lap megpróbálta szóra bírni Shane-t a Duna Aréna előtt, de az edző nem volt hajlandó nyilatkozni. Az viszont látszott, hogy bérelt autóval érkezett, és Katinkával ellentétben ő még hordja a jegygyűrűjét.

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20171230-hosszu-katinka-a-ferje-shane-nelkul-utazott-el-amerikaba.html

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!