Aggasztó hírek érkeztek.



Hoeness a mé­di­á­ban tör­tént meg­hur­co­lá­sá­val ma­gya­rázza Bec­ken­ba­uer rossz egész­ségi ál­la­po­tát. Matthäus sem nyu­godt mi­atta.

A német futball legendája, Franz Beckenbauer egészsége miatt aggódnak.

A játékosként és szövetségi kapitányként is világbajnoki címet nyert 'Kaiser' (Császár) belekeveredett a 2006-os németországi vb-rendezéssel kapcsolatos korrupciós botrányba (a FIFA vizsgálatot folytat az ügyében is). Ráadásul a magánéletben is tragédia érte: egyik fia, Stephan tavalyelőtt, 46 évesen meghalt. Nem csoda, hogy a 72 esztendős Beckenbauer szíve nem bírta a stresszt és a megpróbáltatásokat.

Az ARD televízió új dokumentumfilmjéből (Franz Beckenbauer - A Császár bukása) kiderül: a legutóbbi szívműtétje után ausztriai otthonához közeli fürdőhelyen lábadozó legendát nagyon megviselték a közelmúlt történései. Tisztelői, barátai is aggódnak érte, kivált, hogy teljesen eltűnt a nyilvánosság elől.

'Franz a súlyos szívműtétje után jelenleg Bad Wiessee-ben lábadozik. Az operáció után nem volt jól, de mára egy kicsit összeszedte magát. Bízom abban, hogy bizonyos emberek a médiából békén hagyják.'

Óriási disznóság, amit a személye körül műveltek

- mondta a Bayern München elnöke, Uli Hoeness egy bajor szurkolói egyesület karácsonyi összejövetelén.

'Ez a sok stressz, a történtek a magánéletében és a vb-botránnyal kapcsolatban, természetesen megviselték.'

Forrás.

https://ripost.hu/cikk-beckenbauer-legenda-aggaszto/?source=hirkereso

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!