Nagyobb a baj mint gondolták.



Őszinténk beszéltek róla, nagyon aggódnak!

Bódi Guszti nagyon rosszul érzi magát egy ideje. Először azt hitte, napszúrást kapott szokásos thaiföldi pihenésük alatt, vagy esetleg valamilyen ott összeszedett ételmérgezés okozhatja a panaszait. Azonban kiderült, jóval nagyobb a baj. Mivel eddig hiába csináltak meg bármilyen vizsgálatot, nem derült ki, mi okozhatja a panaszait.

 

– Most is éppen rögtön kezdődik egy újabb kivizsgálásom. Senkinek sem kívánom, hogy ezt átélje, ugyanis először azt hittem, ismét infarktusom van. Szerencsére idáig még nem jutottam el, de azóta sem tudják megmondani, mitől van az állandó rosszulléteimet. Rendszeresen szédülök, rossz a közérzetem. Szerencsémre nagyszerű orvosaim vannak, akik úgy is addig fognak vizsgálódni, amíg nem derül ki, mi a probléma oka – mondta Guszti.

Felesége, Margó persze a kivizsgálások alatt is végig az ura mellett van, és szigorúan betartat a férjével mindent, amit az orvosok előírnak neki. Főleg, mert ő maga is átesett már hasonló tüneteken, amikor egyfolytában szédült, és rosszullétek kínozták. Ez négy éve történt, és akkor kiderült: Margónak is agyi infarktusa volt. Ám nála azóta egy rendszeres – félévenkénti hat napos – infúziókúrával sikerült orvosolni a problémát.

– Bemegyek a kórházba, rám kötik az infúziót, és hat nap alatt túl vagyok rajta. Muszáj, mert ha nem akarom, hogy megint kapjak egy infarktust, akkor ezt meg kell csináljam. Ha pedig belegondolok, hogy mekkora veszélyben voltam, egyenesen azt gondolom: tulajdonképpen mennyire szerencsés vagyok, hogy ennyivel megúsztam.. – mesélte egy régebbi interjúban Margó, akit jelenleg el sem lehet érni, hiszen a vizsgálatok közben is ott áll a férje mellett.

Volt már egy infarktusa

Gusztinak már 2009-ben is volt egy szívinfarktusa. Otthon lett rosszul, és életét csak a neje és fia rátermettségének köszönheti. Ők azonnal autóba ültették és rohantak vele a házi orvosukhoz, aki egyből látta, hogy nagy a baj. Azonnal mentőt hívott, akik azonban csak 45 perc múlva értek a helyszínre. Szerencsére addig ment neki az infúzió, és a házi orvos is mindent megtett, hogy Guszti túlélje a szívrohamot.

Forrás:

http://netujsag.net/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!