Erre számíthatsz a csillagok szerint.



Kos: III. 21. - IV. 19. 
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ez egy kicsit érzékennyé teszi önt. Hamar ingerülten reagál, ha valami nem az elképzelései szerint halad, de ezt ma nem tudja elkerülni. Ne hagyja, hogy a munkahelyén plussz feladatokat sózzanak a nyakába. Amúgy is derekasan dolgozik.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Jupiter szemben áll az ön jegyével. Harmonikus a kapcsolata a családjával és a barátaival. Fordítson minél több időt közös programokra. Új dolgokat is kipróbálhat, ajánlatait kedvezően fogadják. Este lefekvés előtt vegyen egy meleg, nyugtató fürdőt, citromfű adalékkal.


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Az ég legmagasabb pontjáról a Neptunusz támadja az ön jegyét. Az anyagi javak kérdése lesz a fő probléma. Ne engedje magát haszontalan kiadásokra rávenni. Tegye fel magának a kérdést: mire van valóban szüksége? Hasznára fog ez válni? Valóban örömét leli majd benne?


Rák: VI. 22. - VII. 22. 
Elemében érezheti magát, hiszen egy lépéssel a többiek előtt tud járni. Tárgyalásai sikeresek lesznek. Gyorsabban tudja megragadni az esélyeit, mint a többiek, aminek valóban örülhet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Kicsit gyengén kezdi a hetet. Legjobban annak örülhetnek, ha nem kellene ma dolgoznia, de ki engedheti meg magának ezt a luxust? Este ismét lesz ide arra, hogy nyugodtan hallgassa a kedvenc zenéjét, vagy olvasgasson.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Személyi változások történnek ön körül, de ön továbbra is végezze csak lelkiismeretesen feladatait. Anyagi haszna is származhat a változásokból. A nap folyamán bármilyen szituációba kerül, várja ki türelemmel mindennek a végét. Ne foglaljon állást hirtelen, meggondolatlanul!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Szaturnusz kellemetlen fényszöget vet az ön jegyére. Ez a nap nem kecsegteti sikerekkel... Úgy érzi majd, hogy semmit sem tud tisztességesen elvégezni. Fogadja el ezt higgadtan, mert hamar be tudja hozni a lemaradását.


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Elsősorban a családi élete kerül középpontba. Olyan problémákat tud most megoldani, amelyek már hosszabb ideje idegesítik. Ismét közelebb kerülhetnek egymáshoz. Egy családtagjának szüksége lesz a tanácsára, ön pedig örülni fog, hogy tud neki segíteni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Házassága, párkapcsolata most az átlagosnál is harmonikusabb. Önök nemcsak minden szempontból jó páros, de nagyon sokra is vihetik együtt. Estére szervezzen valamilyen romantikus programot!


Bak: XII. 22. - I. 19. 
Sok jó lehetőséggel indul a hét. Egy találkozás nagyon kifizetődőnek bizonyulhat. Érdekes újdonságokról szerezhet tudomást. Délután többet tud elintézni, mint amennyit mára tervezett.


Vízöntő: I. 20. - II. 18. 
A mai nap jelszava a higgadtság legyen! Váratlan nehézségekkel szembesülhet. Ma ne kockáztasson - üzletben, vállalkozásban csak a biztosra menjen! Sajnos az esti programját is le kell mondania.


Halak: II. 19. - III. 20.
A mai bolygóállások jót tesznek önnek. A környezetében lévő emberek barátságosak, és érdeklődéssel fordulnak ön felé. A közös feladatok elvégzésénél erősen megnyilvánul majd a csapatszellem.

Forrás:

https://www.szatmar.ro/Napi_horoszkop_Rak__Ma_elemeben_erzi_magat/hirek/89876

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!