Erre számíthatsz a hétvégén.



A Kosok remek hétvége előtt állnak, szinte minden a terveik szerint alakul majd, nagyon sok örömben lehet részük. Az Ikrek nagyon pozitív hangulatban lesznek, a Rákoknak pedig esélyük nyílik, hogy tisztázzanak egy komoly félreértést, az égiek áldásukat adják ehhez. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Remek hétvége lehet a mostani, fontos, hogy kerüld a munkát, s paktálj le a láblógatással. Szinte minden a terveid szerint alakul, s ha valami kicsit más irányt vesz, az is csak azért történik, hogy még több örömben legyen részed. Arra kell ügyelned, hogy a szüleiddel vagy egy közeli rokonoddal adódhatnak problémák szombaton, aminek a megoldása rád hárul – hát oldd is meg a dolgot. Nem szereted az ilyen váratlan élethelyzeteket, és ez okozhat némi feszültséget benned, de vagy annyira okos, hogy gyorsan rátalálj a megoldásra. Vasárnap délután egy váratlan vendégnek, vagy egy rég elveszett barátnak fogsz örülni!

 

Bika

Ezen a hétvégén sok eltérő életérzésben lehet részed - lesznek pillanataid fenn, de néhányszor lenn is, sokszor azt sem tudod majd, épp merre tartasz. Jó és kellemetlen is akad ezen a két napon, épp ezért fontos, hogy minden pillanatban légy felvértezve a legkülönfélébb eshetőségekre. A hírek, amiket kapsz, ne szomorítsanak, csak gondolkodtassanak le! Azért most és azért így jutnak el hozzád, hogy okulj azokból. Keresd a rosszban a jót... mert bizony ott van! Ha megtaláltad az öröm forrását, lelki nyugalomhoz jutsz.

 

Ikrek

Ez a hétvége eltér a megszokottól, tehát állj hozzá úgy, hogy bármi megtörténhet, ám jó eséllyel minden a javadat szolgálja. Már szombat reggel érzed a változás jeleit, és nagyon pozitív hangulatban leszel emiatt, örömmel fogadsz minden eseményt. A várakozás izgalma mosolyt csal az arcodra. Örülj annak, hogy most van időd olyan dolgokat megcselekedni, melyekre rég nem jutott időd, Amennyiben kellően előrelátó vagy, akkor vasárnap fél órát szentelsz a jövő heti programok és tennivalók átgondolására. Akár az időbeosztásodat is elkészítheted. Kedvező az idő a szelektáláshoz.

 

Rák

Ez a hétvége több alkalmakat is kínál arra, hogy egy rokonoddal, egy baráttal, vagy akár a szomszéddal tisztázz egy félreértést. Az égiek áldásukat adják ehhez, ráadásul szükséged van arra a tudatra, hogy békében lehess környezeted minden tagjával. Különösen szombat délután lesznek kedvezők a körülmények tisztázó beszélgetésekhez. Jelentős kérdések is felmerülhetnek, akár hosszú távú, közös tervek alapjait is letehetitek. Vasárnap hívj össze pár barátot, rokont, s főzzetek finomat, társasjátékozzatok együtt. Jól fog esni a közösen eltöltött idő.

 

Oroszlán

Szeretteid közül többen is alaposan próbára teszik a türelmedet, tesztelgetik a béketűrő képességedet, s nem kímélnek semmitől. Alkalmanként fura kérdésekkel traktálnak, kibillentik lelkedet az egyensúlyából, s megtörténhet, hogy lélegzetvételnyi időt sem hagynak neked arra, hogy átgondolj dolgokat, helyzeteket. Valójában nem akarnak rosszat neked, de mivel nem közölted velük egyértelműen, mivel szeretnéd tölteni a hétvégédet, minden percedet beosztották saját kedvük szerint. Ne őket okold a helyzetért, és ne rajtuk töltsd ki a mérgedet. Hagyd, hogy szeressenek, s szeresd viszont őket.

 

Szűz

Mozgalmas hétvége lesz a mostani, meglehetősen sok a felgyűlt teendőd, és bizony nem csak otthoni munkákkal vagy alaposan elúszva, hanem baráti, rokoni szívességeket is ígértél mostanság... - ugye emlékszel ilyesmire? Emellett közvetlen környezetedből valaki további plusz igényeket is támaszthat veled szemben, és nem utasíthatod vissza ezt, hisz már ő is kisegített téged többször. Ne ess kétségbe, mert vasárnap délre mindennek a végére érsz, csak neki kell durálnod magad. Aztán még pihenni is marad időd. Jusson eszedbe, hogy sok időd lesz még a szórakozásra, ám a kötelesség is épp annyira lényeges!

 

Mérleg

Összességében nyugodt és harmonikus lesz a szombatod, csinálj olyan dolgokat, amik örömforrást biztosítanak, feltöltenek, megnyugtatnak, legyen köztük olyan is, amire régóta nem volt időd. Jól fog esni, hogy senki nem állít elvárásokat veled szemben. Ám vasárnap egy kisebb családi, esetleg baráti vita ejthet sebet rajtad, s ez elől szívesen messzire menekülnél. Jól is teszed, ez esetben mindenből ki tudsz maradni. Ha viszont meghallgatod, vagy részt veszel benne, gyorsan kiderül, hogy egy apróság miatt megy majd a harc, amit te talán még időben leállíthatsz. Tegyél meg mindent a harmóniáért, s töltsd kellemesen a vasárnapot.

 

Skorpió

Jó lenne, ha minden olyan programodat átgondolnád, melyekre rábólintottál a napokban. Ha pedig megvagy az átgondolással, akkor bátran mondd le azokat, melyekről tudod, hogy fárasztanának testileg és szellemileg. Inkább pihenéssel töltsd a drága időt, illetve olyan otthoni teendőkkel, amik megnyugtatnak, lecsillapítják az elmédet. Mindenképpen össze kell szedned a gondolataidat, hisz te is tudod, hogy mostanság alig jutott időd a fontos dolgokra, márpedig a közeljövőd tervezése – sok egyéb mellett – szintén fontos. Ugye nem akarod a mosást, vasalást a következő hétköznapok estéire hagyni? Készíts időbeosztást, így mindennek a végére érsz.

 

Nyilas

A szombatod jelentős hányada gyorsan tovaillan, leginkább vásárlással és családi ügyek intézésével telhet el sok idő, emellett a takarítás, szelektálás is sorra kerülhet. Épp ez utóbbi során rálelhetsz pár olyan tárgyra, csekkre, amelyek most nem töltenek el örömmel. Mindegy, visszafordítani az időt nem lehet, s legalább tudod, mit kell hétfőn sürgősen rendezned, befizetned, netán visszajuttatnod az eredeti tulajdonosához. A sok tüsténkedést követően is még mintha azt éreznéd, hogy semminek sem tudsz a végére járni? Ez nincs így, viszont tény, hogy magadon segítesz, ha rendszerezed a dolgaidat, s legközelebb nem csúszol el határidőkkel. A kedvedet viszont az egyértelműen feldobja vasárnap az, hogy szeretteid egy apró meglepetéssel is készülnek.

 

Bak

Engedj ezen a hétvégén családtagjaid vagy barátaid azon óhajának, mely régóta áhított igényük... azaz veled tölteni az időt, csevegni, főzni, kirándulni, örülni egymás társaságának. Ismerd be, igenis jogos az igényük rád! Egyértelműen tudtodra adják, hogy szükségük van rád, a tanácsaidra, s bizony neked is jól jön a kedvességük. Add át magadat nekik, engedd, hogy kivételesen mások irányítsák a dolgokat, s ugyanolyan jól fogod magadat érezni, mintha a te kezedben futnának össze a szálak. Később, amikor visszagondolsz a hétvégére, látni fogod, hogy milyen pozitívan alakultak a dolgok. Annak is örülhetsz, hogy levették pár terhet a válladról.

 

Vízöntő

Ezen a hétégén lesz részed mindenféle élményben. Sok különféle érzelmi hatás ér, ezért azt fogod tapasztalni, hogy néha a csúcson leszel, másik pillanatban pedig a sötét mélység bugyraiban. A múlt és a jelen is ott lesz minden pillanatodban, ráadásul igencsak felkavarhat valami vagy valaki, de az is megeshet, hogy meginog a bizalmad, s kételkedni fogsz egy személy lojalitásában vagy őszinteségében. Ám, amint lecsillapodik az elméd, egyre tisztábban fogsz látni, s végül megérted, hogy bizonyos dolgok miért úgy történtek, ahogyan. Fogadd el a változást, tenni nem tudsz ellene, csak alkalmazkodni.

Halak

Szombaton reggel nem leled a helyedet, s könnyen lehet, hogy a hangulatod sem lesz emelkedett. Megtörténhet, hogy bizonyos dolgokat elhamarkodottan ítélsz meg, vagy akár könnyen és akaratlanul megbánthatsz valakit, pedig alapvetően ez nem volt szándékodban. Kiengesztelni az illetőt jóval nehezebb dió lesz, persze semmi sem lehetetlen, tegyél meg mindent a harmónia ismételt létrehozásáért. Egy kicsit feszültebb lehetsz a kelleténél, amit úgy tudsz gyorsan tovaűzni, ha felöltözöl és kimozdulsz a négy fal szorítása közül. Vasárnapra minden jóra fordul, te pedig többet fogsz mosolyogni.

Forrás:

http://www.life.hu/horoszkop/20180411-hetvegi-horoszkop-aprilis-14-15.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!