Nem is gondolnád, hogy milyen egyszerűen kereshetsz vele pénz.



Ha már nincs több rokonod vagy barátod, akinek a már használaton kívüli babaholmikat odaajándékozhatnád, kínálkozik egy olyan lehetőség számodra, amivel még haszonra is szert tehetsz! A Manesz weboldalon a kinőtt babaruhákat, már nem használt, de még jó állapotú gyerekjátékokat, a babázáshoz kapcsolódó valamennyi kiegészítőt, kelléket, bútort értékesítheted. Sem az idődet, sem az energiádat nem kell pazarolnod arra, hogy különböző hirdetési oldalakra feltedd ezeket a holmikat, hiszen a Manesz lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan eladhasd termékeidet!

Amikor a lakást szépen lassan elárasztják a babaholmik, te is rájössz, hogy muszáj valamit kezdeni velük. Még ha nehezen is válsz meg a legelső ruhácskáktól, cipőcskéktől és megannyi tárgytól, amihez szép emlékeid fűződnek, a használaton kívüli holmikat nem őrizgetheted örökké. A Manesz weboldal segítséget nyújt, hogy a lehető legkényelmesebb módon számolhasd fel az otthoni káoszt és szabadíthasd fel a lakást a feleslegessé vált babaholmik fogságából!

Az oldalt nagyon könnyen használhatod, akár eladni, akár vásárolni szeretnél. Gyors regisztráció után számos különböző kategóriában hirdetheted meg az eladni kívánt cikket, a hasonló cipőben járó ismerőseidnek pedig meghívót is küldhetsz! Amennyiben adott terméket keresel, azt könnyen megtalálhatod a részletes kereső vagy akár a térkép segítségével, ami megmutatja, árulja-e valaki a bizonyos terméket a közeledben.

A Manesz oldalát azzal a céllal hoztuk létre, hogy minden anyukának, apukának, családnak megkönnyítsük a helyzetét, akik a feleslegessé vált, ám még anyagi értéket képviselő és mások számára hasznos babaholmikat szívesen eladnák, hogy ezzel is gyarapítsák a családi kasszát. Ha mindezt gyorsan és egyszerűen szeretnéd megoldani, itt a helyed!


https://manesz.hu/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!