Ugyan kik lehetnek?



A Mensa adatai szerint zseninek nevezzük azt az embert, aki bármelyik standard IQ-tesztet legalább 98 százalékosra tudja teljesíteni.

De a zsenik nem csak hihetetlenül intelligensek – simán előfordulhat, hogy kreatív zseni vagy, ami egyszerűen annyit tesz: sokkal hamarabb és könnyebben megtalálod a megoldásokat a problémákra, mint más emberek, és olyan ötletekkel rukkolsz elő, ami nekik meg sem fordult a fejükben.

Jó hír, hogy most nem kell elvégezned egyetlen IQ-tesztet sem, bőven elég ha elolvasod a galériában szereplő leírásokat.

Csak hogy néhány tulajdonságot megemlítsünk: könnyen alkalmazkodsz, nem jelent problémát kilépni a komfortzónádból, rugalmas vagy. Élvezed az egyedüllélet és örömödet leled a problémák megoldásában. Szóval nem kell feltétlenül okostojásnak lenned ahhoz, hogy zseninek hívd magad, elég ha intelligens és kreatív vagy.

Nézd meg, te is az átlag felettiek közé tartozol-e!

Ikrek

A leggyorsabb gondolkodó vagy, csak úgy szívod magadba a tudást. A humorérzéked kitűnő, ez is az intelligenciád jele. Könnyen találsz új barátokat, fejlett a beszélőkéd és hihetetlenül jól tudsz következtetni is.

Szűz

Ha nincs megoldás egy adott problémára, ő akkor is kitalál valamit, ugyanis megoldja a megoldhatatlant. Folyamatosan töri a fejét valamin és alkot. Nagyon sokat kérdeznek, hiszen imádják elmélyíteni a tudásukat.

Skorpió

Lényegében lehetetlen téged átverni, annyira erős vagy mentálisan, jól olvasol az emberekben. Az érzékeiddel rengeteg információt be tudsz gyűjteni, amiket könnyen meg is fejtesz. 

Bak

Módszeres, precíz és nagyon szervezett a gondolkodásod, emiatt okosabbnál okosabb döntéseket hozol. Nem vagy impulzív, hiszen mindig tisztán látod a célodat és alternatív megoldásokkal éred el őket. Életed végéig tanulni fogsz, hiszen imádod élesíteni az elmédet.

Vízöntő

Mindent átszűrsz az gayadban, nem esik nehezedre távolról szemlélni a problémát. Kiegyensúlyozott, nyugodt vagy, szeretsz új dolgokat létrehozni. Alternatív nézőpontokat keresel.

Halak

Annyi ötleted van, hogy nem is tudod, melyikkel lenne érdemes többet foglalkoznod. Érzékeny vagy a környezetedre, azonnal kiszimatolod még a legapróbb változásokat is. A megérzéseidben pedig 100 százalékban megbízhatsz.

Forrás:

https://www.joy.hu/legintelligensebb-csilagjegyek-97385

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!