Ahhoz, hogy más embereknek segíts nem kell tengernyi pénz, és nem is kell valami elképesztő hőstettet véghezvinned. Bármilyen aprócska cselekedet egy egész életre megváltoztathatja valaki életét.



Az alábbi videó pont ezt mutatja be neked. Egy kisfiú reggel finomságokat csomagol a táskájába, majd rohan is el otthonról, ki a parkba, hogy jóízűen megegye a szerzett finomságokat. Leül egy padra, pont egy hajléktalan nő mellé, majd lázasan kicsomagolja a finomságokat.

Ám, amikor észreveszi, hogy a hajléktalan nő kíváncsian figyeli, odanyújtja az egyik finomságot a nőnek, aki boldog mosollyal a száján fogadja el a kisfiú ajándékát. Kacagva esznek, majd a fiú egy palack üdítővel is megkínálja a nőt, koccintanak is. Végül, amikor elbúcsúznak egy ölelést is kap szereplőnk.

De ez még mind semmi, a legjobb rész (legalábbis szerintem) akkor következik, amikor a hajléktalan nő találkozik egy másik hajléktalan ismerősével, aki megkérdi, mitől ilyen vidám: “Most sütiztem Istennel a parkban. Sokkal fiatalabb, mint hittem!”

Forrás:

http://doily.hu/2017/04/10/sutiztem-istennel-parkban-sokkal-fiatalabb-mint-hittem-egy-kisfilm-ami-neked-bearanyozza-napodat/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!