Újabb érdekes dolgot tudhatsz meg a horoszkópodból.



A Karácsony ünneplését sok ember teljesen máshogyan képzeli. Vannak, akik filmbe illő módon, tökéletesen dekorált házban, hatalmas karácsonyfával, nagy családi körben tartják igazinak az ünnepet, viszont létezik olyan is, aki ilyenkor mindent hátrahagyva, melegebb éghajlatra utazva, napfénnyel töltődik fel és piheni ki az év fáradalmait.

Nézzük, hogy a horoszkópod alapján számodra mi a legideálisabb ünneplési forma!

Kos

Imádod a karácsonyi sürgölődést és ilyenkor nagyon oda akarod tenni magad. Szeretnéd, ha a ti házatok kivilágítása lenne a legszebb, tökéletes teríték kerülne az asztalra és mindenki olyan ajándékot kapna, amitől könnyekben tör ki. Nem baj, ha a maximumot akarod kihozni az ünnepi időszakból, csak ne feledkezz meg róla, hogy a meghitt pihenésre is jusson időd a sok tennivaló mellett.

Bika

Konkrét terved van a karácsonyi történésekkel kapcsolatban, amit nem könnyű véghezvinned, hiszen nem mindenkinek ugyanazok az elképzelései, amik neked. Nem kell időbeosztást szervezned és mindent katonás rendbe állítanod, mert ha egy ponton borul a dolog, akkor a jókedv is könnyen elszállhat. Lazíts egy kicsit a hozzáállásodon és inkább élvezd az ünnepet, semmint görcsölj miatta.

Ikrek

Pörgős természeted Karácsonykor sem csendesül el. Szereted a zsivajt, a forgatagot, a vásárokat, a partykat. Imádod nagy társaságban tölteni az ünnepeket, viszont különösebb erőfeszítést nem teszel annak érdekében, hogy a hangulatot még karácsonyibbá varázsold. Azt meghagyod másnak. Te leginkább csak élvezni akarod ezt az időszakot mindazzal a csodával, amit magával hoz.

Rák

Te vagy az, aki ideje korán hozzálát a készülődéshez, hogy apránként hozzászokassa magát és környezetét a karácsonyi hangulathoz. Ez nem jelenti azt, hogy teljesen elveszel a díszítésben a tervezgetésben, csupán apróbb, finom változtatásokat eszközölsz, éppen az ideális mértékben. Ha valami nem úgy alakul, ahogy tervezted, az sem okoz gondot számodra. Mindennek a pozitív oldalát szemléled.

Oroszlán

Maximalista vagy, a Karácsonyt illetően is. Szereted, ha minden tökéletesen alakul a készülődésben, az ajándékozásban és a vacsorán is. Akkor vagy boldog és elégedett, ha minden a helyén van, mindenki boldog és nem szenved hiányt semmiben. Próbálj meg magadról sem megfeledkezni, ugyanis könnyen kimerülhetsz, ha mindenki elvárását egyszerre akarod teljesíteni.

Szűz

A szervezett, katonás éned rendszerint mindent egy személyben akar elvégezni. Bevásárolsz, dekorálsz, főzöl, sütsz és ajándékot csomagolsz. Úgy gondolod, hogy te tudod a legjobban, minek hogyan kell kinéznie, ezért a segítséget sem nagyon tolerálod, nehogy hiba csússzon a számításba. Ilyenkor csak egy dologról feledkezel meg, hogy a többiekkel együtt, gondtalanul ünnepelj.

Mérleg

Folyton az egyensúlyra törekszel, és azt szeretnéd, ha a családod a lehető legboldogabb lenne Karácsonykor. Sok mindent megteszel az ő örömükért, és ha valami félresiklik, általában akkor sem akadsz ki, hanem gyorsan a megoldást keresed és vissza is vezetsz mindent a jó mederbe. Ha úgy látod, hogy minden a legnagyobb rendben, akkor adj magadnak is pihenő időt, hogy a családi örömnek te is részese lehess.

Skorpió

A kihívások megszállottja vagy és az a Karácsonnyal kapcsolatban sincs másként. Addig nem nyugszol, amíg valami újdonságod nem csempészel az idei év Karácsonyába, amitől mindenkinek leeshet az álla. Legyen szó egy különleges ételről, amit addig még senki nem evett vagy olyan dekorációról, amit más még a televízióban sem látott. Semmi gond ezzel, hiszen téged ez tesz boldoggá és enélkül lenne lehangolt az ünneped.

Nyilas

Szabad szellemű típus vagy, épp ezért nem is lehet rád erőltetni semmilyen hagyományt, amihez nem fűlik a fogad. Úgy gondolhatod, hogy sok elvárást támasztanak feléd, aminek meg kell felelned, viszont, ha nem szívből teszed, az tönkreteheti az ünneped. Győződj meg róla, hogy ezek az elvárások nem csak a te elmédben születtek e meg. A Karácsonynak az örömről és szeretetről kellene szólnia, nem a görcsös megfelelésről.

Bak

Mivel a karriered nagyon fontos számodra, Karácsonykor sem tudod könnyen elengedni magad. Úgy érzed, ha nem dolgozol, akkor haszontalanul telik az időd és néha emiatt még lelkiismeret furdalásod is van. Amellett az anyagiakon való pörgés sem enged ellazulni. Nem tudod eldönteni, hogy éppen túl sokat vagy túl keveset szántál e valakinek az ajándékára. Tartsd észben, hogy a pihenés szükséges ahhoz, hogy megfelelően teljesíthess a következő évben is, ugyanakkor jobb helyeken az ajándékot nem az árában mérik.

Vízöntő

Kreatív és újító éned Karácsonykor még inkább belendül. Próbálod kihozni az ünnepekből a legtöbbet, kezdve a dekorációtól az ajándékokig. Művészi vénád nagyon jól tudod kamatoztatni ilyenkor. Bár a stílusoddal nem ért mindenki egyet és az újításaidhoz is hozzá kell egyeseknek szokniuk, mindenképpen új színfoltot jelentesz Karácsonykor. Ne feledd azonban, hogy ráerőltetni senkire nem szabad semmit.

Halak

Rendkívül érzelmes alkat vagy, ami Karácsonykor, ha lehetséges még inkább felfokozódik. A karácsonyi készülődés és az ünnepek megélése számodra nagy benső cselekvés. Sokkal inkább a lelked ünnepel, semmint a külsőségekre koncentrálsz. Gyakran hullámzik a kedved a túláradó öröm és a szomorúság között, hiszen nehezen tudsz nem gondolni arra a tényre, hogy a Karácsony nem mindenki számára telik bőségben, sokan szenvednek hiányt ilyenkor. Emiatt gyakran fordulsz karitatív szervezetekhez adományokkal, hogy ennyivel is hozzájárulhass mások boldogságához.

Forrás:

https://www.tudasfaja.com/a-horoszkopod-szerint-ilyen-szamodra-az-idealis-karacsony/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!