Fontos titkokat tudhatsz most meg.



Kos

Év elején még kihívásra és szembenézésre késztetik önt most a csillagok, de a tél vége felé egyre tisztábban lát, és a helyzetek sem lesznek már olyan kiélezettek. Tavasszal a munkahelyén is jobban oda kell figyelnie a dolgaira: koncentráljon a hosszú távú terveire.

Májust már a szerelemnek kell szentelje. A nyár eleinte eseménytelennek tűnhet, de idővel a szerelem bajjal járhat, avagy nagyon nagy szerencsével – ez megítélés kérdése. De a gólya könnyen megjelenhet a kéményén, legalábbis képletes értelemben. Az ősz komor gondolatokkal telítené a lelkét, de nincs ideje a borongásra. Ismét kemény kihívások elé állítja önt a sorsa, leginkább az egzisztencia, a karrier és hivatás terén. Decemberre lassan vége lesz a nehéz időknek.

Bika


Rengeteget kell dolgoznia az év elején, és nemigen könnyítik meg a dolgát a munkahelyén. Tavasszal még mindig úgy érzi magát, mintha ön lenne a legjobb igásló a munkahelyén. Szerencsére végre jutalmazzák is ezt az áldozatkészségét. Persze, ezzel egy időben megszaporodnak az irigyei is.

Nyár elején eljön az ön ideje – már, ami a szerelmet illeti. Alkalomból nem lesz hiány. Nyár végén úgy érezheti, itt van az ideje a költözésnek, avagy a lakásfelújításnak. Ezzel kapcsolatos szerződések is napirendre kerülhetnek. Ősszel elsősorban a gyermekeivel kell többet törődnie, ha vannak. Ha pedig még nincs, de szeretne, akkor egyre tudatosabban készül a gyermekvállalásra is.

 

Ikrek

Ellentmondásosan kezdi ezt az évet: a pénzügyek terén egyaránt megtapasztalhat jót és rosszat is. Február a karrieristáknak kedvez igazán, tavasszal eljön az ideje, hogy az ígéreteit beváltsa. Nyár a szeretet, a szerelem jegyében telhet a legtöbb Ikrek jegyűnek. Jó döntéseket hozhat augusztus elején, legyen szó a saját magát, akár a társát, vagy a legjobb esetben mindkettejüket érintő kérdésekről.

Ősz végére bizonyos otthoni kérdések is egyre sürgetőbbé válnak: többet kellene foglalkoznia a gyerekeivel! Tél elején elgondolkodóbbá, melankolikusabbá válik. Jobban megy viszont a koncentráció, és a nagy figyelmet igénylő munka. Családi, talán anyai oldalról érheti gátlás, ideje elszakítani a túlságosan gátló kötelékeket.

Rák

Év elején megszaporodnak a segítői, a tavaszt így már igazán gyümölcsözőnek és lendületesnek érezheti. Szerelmi életében kis egyre határozottabb és kitartóbb lesz. Április elején egészségügyi problémái adódhatnak, diétáznia is kell emiatt, de ettől függetlenül is érdemes egy kissé meggondoltabban étkeznie.

Nyár elején a jegyébe lépő Merkúr beszédessé teszi – hirtelen megnőtt közlésvágya akár üzleti célokat is szolgálhat. Nyáron kalandokban sem lesz hiány. Egy azonban biztos: jobb, ha nem kezd viszonyt a főnökével. Ősz elején valami komolyra fordul a sorsában: jelenthet ez egy igazán stabilnak vett kapcsolatot, esetleg gyermek vállalását is. Kedvesével harmonikus időszakra számíthat.

Év végén minden a munkáról szól – ha a másodállásokat is bírni akarja, nem árt, ha a szokásos év végi mulatságokat kihagyja.

Oroszlán

Munkahelyi konfliktusokkal kezdődik ez az év, úgy tűnik, megszaporodtak az ellenségei. Szerencsére egy munkahelyi szerelem segít önnek elviselni a nehézségeket. Tavasszal már megnyugodhat, pihenhet, akár egy korai szabadság, vakáció formájában is.

Nyáron a munkájában a folyamatos változás az úr, de ehhez már alighanem hozzászokott. Egy távoli utazáson boldog lehet. Méghozzá minél távolabb megy, annál boldogabb. Nyár végén több testmozgásra lehet azonban szüksége, avagy diétázásra, esetleg mindkettőre. Ősszel párkapcsolatában ugyan nem minden zökkenőmentes, tegyen a javításáért!

Tél elején már mindent megkap kedvesétől, amire csak vágyik. Decemberben már egyre kretatívabb és lendületesebb. Szüksége is van erre a felspannolt állapotra, mert rengeteg a munkája, és aligha tudja megosztani bárkivel.

Szűz


Ellentmondásosan, mégis alapvetően jól indul ez az év. Rengeteg ugyan a dolga, csaknem szétszakad, de ez csak inspirálja önt, hogy lendületes és kreatív legyen. Tavasszal jön el az ideje, hogy végre valóra váltsa a reményeit! Minden lehetősége adott, hogy az otthona érdekében jó lépéseket tegyen. Májusban a csúcson érezheti magát. Nyáron is inkább a munkával foglalkozik, mint a szerelemmel és csak ősz elején talál újra magára a párkapcsolat terén.

Sor kerülhet egy nagyon távoli kiruccanásra. Habár ódzkodik tőle, de élvezni fogja! Év végén ha még nincs gyermeke, akkor egyre többet gondolhat a családalapításra. Ha már van, akkor valamilyen gondok késztethetik arra, hogy többet foglalkozzon az utódjával. A kedvese is jobban igényli az ön társaságát, a mély beszélgetéseket.

Mérleg

Tele energiával és lendülettel kezdi az évet. Februárban már a szenvedély is ismét visszatér az otthonába, a párkapcsolatába. Tavasszal inkább a pénzügyi kérdésekben kell kamatoztatnia a Mars küzdésre sarkalló erejét. Nyár elejére önből igazi nyomuló gép lett, semmi sem akadályozza meg, hogy egyre feljebb és feljebb kerüljön azon a bizonyos szamárlétrán.

Ugyanakkor úgy látszik, ön képtelen a pihenésre, kikapcsolódásra. Még ha nyaralni megy is, akkor is magával cipeli a laptopját, vagy éppen a kiruccanás valamilyen aktív formáját választja. Ősszel a párkapcsolati, otthoni problémák nyomasztják leginkább, pénzügyekben átmeneti javulást ígérnek a csillagok. Decemberben a kapcsolatok már egyre fontosabbá válnak.

Skorpió


Sok mindenre rájön az Újév kezdetén, de nem biztos, hogy mindent el is kell mondania. Februárban azonban eljön az ideje a szép szavaknak. Ha hódítani akar, akkor nem érheti el másként, csak ha a gondolatainak formát ad. Tavasszal hajlamos lehet arra, hogy önmagát illető kételyeit a társára vetítse ki. Az otthoni viták forrása gyakran lehet ez. Rengeteg lesz a munkája, akár külföldre is utazhat miatta, de hagyjon időt a szerelemre is!

Júliusban eljön az ideje a pihenésnek: a szervezete is jelzi már, hogy az utóbbi időben túlságosan kimerítette. Augusztusban eljön a nagy lehetőségek ideje: a nagy jótevő, a Jupiter a karrier házába lépett. Okos, mi több, bölcs döntéseket hozhat ez ügyben. Ősszel Vénusz tesz önnél látogatást: lehetősége lesz egy új szerelemre. Avagy a régit újíthatja fel váratlan és kellemes módon.

Év végére a karriere csúcsán lesz, ám fel kell készülnie arra, hogy ez esetleg nem mindig lesz így.

Nyilas


Év elején a pénzügyek terén teszik alaposan próbára a Nyilas jegyűeket a csillagok. Hiába jön el a tavasz, ön még mindig sötét fellegeket lát. Jó időszak ez azonban a világnézete elmélyítésére, vagy valamilyen tanulmány folytatására.

Nyár elején egy barátság véget érhet, ha a pénzügyi ellentéteken nem tudnak úrrá lenni. A szerelemben is lehetnek zűrjei, de ezeket a változásokat már szinte megszokta. Augusztusban itt az ideje a jó sorsfordulatnak: a csillaga a szellemiek házába lépett, érzi már, hogy nem volt hiába semmi szenvedés. Az ősz jó fordulatot az üzlettel, a külfölddel, és a személyiségében bekövetkező változásokkal. Jól teszi, ha végre komolyan veszi magát!

Év végén kiegyensúlyozatlannak érzi magát lelkileg, de keresse a lehetőségeket, az új utakat, hogy ez ne így legyen. Jó hír, hogy a szerelemben szokatlanul szerencsés lehet.

Bak

„Elő a jó öreg szerelemmel!” – mondja a régi dal. Ugye ön sem felejtett el még szeretni. Ha arra vágyik, hogy önt is babusgassa valaki, akkor először önnek kell megtennie ehhez az első lépéseket. A szerelem nem háborúság, bár kétségtelenül sok hasonlóság van két dolog között – ezt megtapasztalja tavasszal. Minden benne van a pakliban: a házasság, az eljegyzés éppúgy, mint a szakítás.

Nyáron eljön az ideje annak, hogy végre valóra váltsa az álmait a pénzt és a nyilvánosságot érintő ügyekben. Álomutazásra is sor kerülhet, és ehhez talán nem is kell olyan messzire mennie. Ősszel jó eséllyel szerezheti meg más pénzét (például pályázat formájában).

Év végén főnökével való viszonya meglehetősen feszültté válhat, ha nem akarja szántszándékkal kirúgatni magát, akkor inkább a félrevonulás taktikáját válassza. Decemberben új szerelemre számíthat.

Vízöntő

Év elején a legnagyobb baj talán az, hogy bár rengeteg a munkája, valami belső konfliktus, vagy lelki gátlás miatt nehezen tudja csak kibontakoztatni a tehetségét, ráadásul februárban az ilyenkor szokásos inlfluenza járvány valószínűleg nem kerüli el.

Tavasszal nem fér a bőrébe, a tavasz kihívta önből az utazási mániát. Nyár elején az otthoni átalakítások kerülnek előtérbe az életében, a szerelem is könnyebben fellobban a szívében, ha otthonában minden rendben. Ősszel új külsővel, vagy a személyiségét valahogy más oldalról megmutatva léphet a nagy nyilvánosság elé, így egzisztenciálisan is felemelkedhet.

Év végén az ereje megduplázódik, rengeteget tud dolgozni. Kisebb utazásra újból sor kerülhet munka ügyben, de inkább a kedvességével győzzön!

Halak


Év elején a szerelem, vagy a gyermeke miatt lehetnek pénzügyi gondjai. Óvakodjon attól, hogy az érzelmi zsarolás eszközéhez folyamodjon, avagy, hogy önmagát tegye ki ilyesminek. Tavasz idusán a jegyébe lépő Vénusz javít a pénzhez való viszonyán, könnyebben vonzza azt is, akárcsak az ellenkező nemhez tartozókat.

Ha május, akkor szerelem: ez természetesen önnel is így van, júniusban akár gyermekük is foganhat. Ősz elején uralkodó bolygója a Nappal kerül szembenállásba: sajnos fennáll a veszélye annak, hogy bizonyos illúzióiban csalódnia kell. Rengeteget kell dolgoznia, de szerencsére kellően energikus hozzá, és odafentről is támogatást kap.

Év végén külföldre szólíthatja a munkája, de ha teheti, inkább mondjon nemet erre a kiküldetésre. Bármennyi is a munkája, ne feledkezzen meg a karácsonyi ajándékokról!

Forrás:

http://szorakozzonline.hu/2018/01/11/te-miben-leszel-szerencses-2018-ban/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!