Most már biztos, hogy érkezik az új baba.



Az édesanyja annyira boldog, hogy újabb unokája érkezik.

Katalin hercegné húga mindenórás.Segíteni akarja testvérét azokban a nagyon nehéz órákban. Így Katalin esküvő helyett húga babájának érkezésén lesz jelen. Állítólag a királyi család elfogadta a hercegnének ezt a döntését.-írja a Blikk.

Néhány érdekesség :

Katalin cambridge-i hercegné (Kate Middleton, született Catherine Elizabeth Middleton; 1982. január 9. –) Vilmos brit királyi herceg, Cambridge hercegének felesége. Esküvőjükre 2011. április 29-én került sor Londonban.

Middleton az angliai Berkshire grófságban lévő Bucklebury településhez tartozó Chapel Row faluban nőtt fel.[1] Tanulmányait a skóciai St. Andrews-i Egyetemen végezte, ahol 2001-ben találkozott Vilmos herceggel. Romantikus kapcsolatukat egy több hónapig tartó szakítás törte meg 2007-ben, de továbbra is barátok maradtak és még ugyanabban az évben újra egy pár lettek.

Amint kapcsolata Vilmossal a nyilvánosság tudomására jutott, Kate a média figyelmének középpontjába került. Sok dicséretet kapott kifinomult ízlése és öltözködése miatt. Vilmos herceg 2010-ben egy kenyai vakáció során kérte meg a kezét. Az eljegyzést hivatalosan 2010. november 16-án jelentették be Károly walesi herceg irodájában a Clarence House-ban. Az esküvőre 2011. április 29-én került sor a Westminsteri apátságban.

2013. július 22-én megszületett Vilmos és Katalin hercegné első gyermeke, György cambridge-i herceg, aki apja után a 3. helyet foglalja el a trónöröklési sorban. Lányuk, Sarolta cambridge-i hercegnő 2015. május 2-án született. Harmadik gyermekük, Lajos cambridge-i herceg 2018. április 23-án született.[2][3]-írja a wikipédia.

Fotó: Ricky Wilson

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!