Ez az oka.



Január 4-én töltötte be 79. életévét Korda György. Balázs Klári nagy meglepetést szervezett neki ezen a napon, ám az igazi ajándék csak ezután jön.

 

- El sem hiszem, hogy Gyurikám 79 éves, még 69-nek sem néz ki. Mióta követi az étrendemet pár kilót ő is leadott és nagyon jót tett neki ez a változás. Nemcsak külsőre, de fizikailag is sokkal több energiája van mostanában.  Mindenki észrevette rajta a változást. Születésnapját otthon töltöttük, de nagyon eseménydús nap volt. Már hajnalban keltünk, mert egy tévéstáb látogatott hozzánk. Majd készültem a kora esti meglepetés bulijára. Elhívtam hozzánk a legközelebbi barátait egy pókerpartira.

 

Vannak zenész barátaink, de civilek is, orvosok, üzletemberek is jöttek őt meggratulálni. Finom vacsorával készültem a vendégeknek, libamáj, szűzpecsenye rántott borjúláb többféle körettel került az asztalra.  Születésnapi tortája is volt, amiből ettünk is, hiszen még az ünnepek alatt is betartottuk a diétát, akkor sem fogyasztottunk édességeket. Az idei évben jubileumot ünneplünk, Gyuri 60, én 40 éve vagyok a pályán és ez alkalomból egy különleges új turnéval készülünk. Nagyon kemény és hosszas munka vár még ránk, éppen ezért születésnapján megleptem a férjemet azzal, hogy elmondtam neki, befizettem magunkat egy igazi pihenős utazásra.  Nagyon régen voltunk már úgy Floridában, hogy nem dolgoztunk, most csak pihenni megyünk hosszabb időre. A tavalyi évben is rengeteg fellépésünk volt, nagyon fáradtak vagyunk. Szükségünk van kikapcsolódásra, feltöltődésre mielőtt belevágunk az újabb turnéba.

 

Forrás:

http://netujsag.net/megerositettek-a-hirt-mar-teljesen-biztos-hogy-balazs-klari-es-korda-gyorgy-elmennek-78870

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!