Nem bírt érzelmeivel.



Gáspár Győzi és Bea 25. évfordulójukat emlékezetesen szerették volna megünnepelni, ezért úgy döntöttek, megáldatják kapcsolatukat. Sajnos felemelő helyett kellemetlen élmény lett belőle. 

Júniusban lesz Győzike és Gáspár Bea 25. házassági évfordulója, szerették volna különlegessé tenni ezt a jeles eseményt, ezért utaztak el pünkösdhétfőn Mátraverebélyre, ott ugyanis Kocsis Fülöp görögkatolikus püspök megáldotta a jubiláló házasokat. Győzikéék azonban nem készültek fel teljesen, kellemetlen élményben volt részük. Gyűrűik ugyanis nem voltakat náluk. 

'Még a szüleim vették 26 éve az arany karikagyűrűket, hogy elvehessem Beát. Bolti eladó voltam, annyi pénzem sem volt akkor, hogy egy csokor virágot vegyek. Majd elsüllyedtem szégyenemben!Az emberek összesúgtak mögöttünk, hogy mi történhetett, otthon hagytam a gyűrűt? Megalázó helyzet volt. Azt találtam ki, eljátszom, mintha felhúznám a gyűrűt Bea ujjára, de csak a levegő volt a kezemben.El is sírtam magam, olyan igazságtalan ez a helyzet.Nem vagyok bűnöző, mégis meghurcolnak és olyan ékszereket is elvettek, amiket szegény szüleim vettek' - mondta az esetről a Blikknek Győzike. 

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20180524-gaspar-gyozo-es-bea-asszony-hazassagat-megaldottak-de-tortent-egy-kis-baki.html

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!