Borzalmas kilátások.



Hétfőn északkeleten még több órára kisüt a nap, máshol délnyugat felől egyre inkább megnövekszik a felhőzet. Délen és nyugaton sokfelé várható eső, zápor, délnyugaton zivatar is. A keleties szelet sok helyen, zivatarban erős lökések kísérhetik. Hajnalban 6-15, délután a Sopron-Baja vonaltól délnyugatra 17-20, attól északkeletre 20-25 fok várható.
Még frontmentes, aszonban változékony idő, írja az Időkép.

 

Kedden eleinte sokfelé várható csapadék, délután a változóan felhős-napos időben főként keleten, északkeleten, északnyugaton, majd délen alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Élénk, a Dunántúlon erős lesz a déli-délnyugati szél. Hajnalban 9-15, délután 19-24 fokot mérhetünk.

Szerdán is sok helyen lehet eső, zápor, zivatar, nagyobb területre kiterjedő jelentős csapadék keleten, északkeleten lehet. Élénk, keleten erős lesz a nyugati-délnyugati szél. Napközben 15-22 fok valószínű.

Csütörtökön még többfelé, pénteken inkább már csak a nyugati határszélen és keleten, északkeleten alakulhatnak ki záporok, zivatar, ezen a napon már több órás napsütés ígérkezik. A szél péntekre valamelyest mérséklődik. Mindkét napon 18-24 fokra van kilátás.

Forrás:

http://netujsag.net/friss-megerkezett-az-elorejelzes-elkeserito-milyen-idojarasunk-lesz-a-heten-84402

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!