Váratlanul ért mindenkit.



Amíg otthon van a kisfiával, a konyhában is többet sürgölődhet, amit nagyon élvez. A színésznő autodidakta módon tanult meg főzni, a tudását pedig egy gasztroműsorban csiszolhatta tovább.

 

– Ma már azt mondhatom, tudok főzni, de bőven van még mit tanulnom – mesélte a Foodynynek Szabó Zsófi. – Tavaly szerepeltem az RTL Klub Konyhafőnök VIP című műsorban. A forgatások előtt egy séf segített az alapok elsajátításában, és a műsorban is rengeteget tanultam, fejlődtem.

 

Zsófinak tehát jó iskola volt a televíziós főzés, a tanulást azonban nem hagyta abba:

– Az alapokat a séftől lestem el, leginkább azonban autodidakta módon tanultam meg főzni. Volt, hogy kértem segítséget a családomtól is, de imádok kísérletezni, újítani. Sosem főzök receptből, inkább érzésből alkotok – meséli. – A kedvencem a húsleves, bármikor boldogan megeszem. Sokáig vegetáriánus voltam, akkor is talán egyedül a húsleves íze hiányzott. Ha jól emlékszem, az első főzéseim egyike is a leves volt, illetve rakott kel. Az a másik favoritunk. Fűszeres, magyaros ételek is gyakran kerülnek az asztalra, viszont szeretjük az olasz és az ázsiai konyhát is. A szusi nagyon hiányzik, amíg terhes voltam és most, hogy szoptatok, tiltólistás, pedig imádom – magyarázza a kismama.

Arra a kérdésre, hogy mi volt a leggusztustalanabb dolog, amit mgevett, ezt válaszolta:

– Krokodilhúst ettem Afrikában. A Celeb vagyok, ments ki innen! és a Nyerő párosban is sok, számomra gusztustalan ételt kellett kipróbálnom. Például az óriás kabócát vagy a nyers halszemet.

Forrás:

http://netujsag.net/mindenkit-varatlanul-ert-szabo-zsofi-gusztustalan-dologrol-kezdett-meselni-82316

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!