Több cikkben is tárgyaltuk már, hogy az emberi testrészei árulkodnak önmagunkról. A mutatóujjunk is tartogat pár titkot. Az sem mindegy, hogy milyen a formája és a másik dolog minden számára egyedi a kinézete...



Ha megszeretnéd ismerni a rejtett oldalad, vagy csak szívesen megismernéd a "titkát", hogy első ránézésre meg tudd egy másik ember személyiségét, akkor kukkants rá a bal kezed mutatóujjára.

 

page

A- TÍPUS

Könnyebben elrejted az érzéseidet, nem szereted, ha mások is belelátnak a lelkedbe. Szereted, ha erősnek és megtörhetetlen látnak az emberek, csak hozzád közel állóknak mutatod meg az érzelmes oldalad. Ki nem állhatod a hazugság és a képmutatás, képtelen vagy ezt a két dolgot elfelejteni, ha valakiben ezeket véled felfedezni, nem tudod kizárni ezt a kialakított képet. Hatalmas szíved van, számodra öröm, ha segítesz másoknak. Olyan feladatokat is véghez viszel, amelyek nem tetszőek vagy nincsenek kedvedre, ebből kifolyólag nagyon kitartó és hűséges vagy. Lételemed a mosoly, nem szereted a mély, depressziós állapotot, ha ebbe is kerülsz, mindent elkövetsz, hogy minél előbb kiugorj ebből a helyzetből.

B-TÍPUS
Nem vagy az a típus, aki elsőként nyit mások felé, ezt a dolgot meghagyod másoknak. Mind a baráti kontaktokban, mind a szerelmi életedben nagyon hűséges és ragaszkodó típus vagy. Hűen kitartasz az elképzeléseid mellett. Kicsit azonban mégis félénk vagy, nem szeretnél csalódni, és ezért sokszor egy falat húzol magad köré, hogy megvédd a lelked. Erős embernek tűnhetsz, aki szeret valamilyen szinten önálló maradni, emellett a maszk mögött azonban érzékeny és könnyen sérül lélek lakik.

C-TÍPUS
Ha valaki, akkor te kiválóan tudod azt, hogy hogyan kell leplezni mások elől az emócióidat. Nagy a szíved, szívesen segítesz másokon, még akkor is, ha ezt sokszor viszonozzák számodra. Ki nem állhatod a hazugságokat, számodra az őszinteség mindennél előrébb áll. Ha valaki felől nem ezt érzékeled, a lehető legnagyobb ívben próbálod elkerülni. Sosem bízol meg addig senkiben, amíg nem vagy biztos abban, hogy megfelelő embernek öntöd ki a szíved. Szeretsz kísérletezni a baráti köröd hűségét, amit nagyon okosan csinálsz.

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!