Igen csak meglepő lesz az eredmény...



Az alábbiakban 7 gyertyát láthatsz, válassz ki egyet, amelyiknek a színe a legjobban tetszik. Majd olvasd el, hogy a választásod szerint, mi az a dolog, ami jelenleg legjobban hiányzik az életedből.

Fekete

Sokan úgy vélik, hogy a fehér a negativitás színe. Ám nem csak a rosszat jelenti, hanem azt is, hogy a fekete gyertya megvilágítja az utat azokban a nehézségekben, melyeken most átmész. Segítséget kapsz.

Lila

A lila szín növeli az energiát, és a rezgést. Azoknak ajánlott, akiknek nincsen elég önbizalmuk, kimerültek. Segítségedre lesz a feltöltődésben, javítja az önbecsülésed.

Fehér

A lélek tisztaságának szimbóluma. Értelemet ad az életednek, segítségével megtalálhatod, és elérheted a céljaidat. Ha éppen lelki fejlődésen, spirituális tanuláson mész keresztül, akkor naponta többször gyújts meg egy fehér gyertyát.

Kék

A kék a fizikai képességeinket szimbolizálja. Növeli a pozitív rezgéseket körülöttünk, javítja a hangulatot. A szellemi feltöltődésben is segítségedre lehet.

Zöld

A zöld a szívcsakra jelképe. Akkor érdemes segítségül hívni, mikor a belső fejlődésünkkel szeretnénk többet foglalkozni. Lelki megerősödésünkben is segítségünkre lehet.

Sárga

A szocializáció, az értelem, és a gondolkodás jelképe. Ha éppen vizsgázni készülsz, akkor már a tanulás ideje alatt érdemes egy sárga gyertyát égetned.

Piros

A piros semlegesíti a negatív erőket, segítségével megszabadulhatsz a dühtől, félelemtől, aggódástól. A tűz melegen tart, reményt ad, megnyugtat.

Forrás:

http://netujsag.net/valassz-ki-egy-gyertyat-es-elaruljuk-mi-az-ami-hianyzik-az-eletedbol-70508

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!