Az, hogy melyik városra esik a választás sok mindent elárul rólad...



Szereted a nyüzsgő, modern metropoliszokat, vagy inkább a történelmi emlékek vonzanak, esetleg a szórakozási lehetőségek azok, amik befolyásolják a döntésedet? Válassz egy várost ahol jól éreznéd magad, és nézd meg mit árul el rólad!

Ha Berlin a városod:

Álmodozó romantikus lélek vagy, ami nem baj, de elég gyakran okoznak Neked mások fájdalmat. Sajnos vonzod az olyan embereket, akik élvezik, hogy mindenben rád támaszkodhatnak, és szinte minden energiádat felemészti, hogy az ő útjukat egyengeted. Itt az ideje, hogy a sarkadra állj, és végre valóra váltsd néhány álmodat.

 

Ha London a városod:

Ha valamit el lehet intézni, azt Te elintézed. Sőt azt is, amit nem. Hihetetlenül céltudatos, energikus és határozott vagy. Emiatt sokan keresik a társaságodat, de nagyon kevés az igazi barátod. Sajnos elég nehéz kiválogatni azt, aki érdekből van csak melletted, ezért azokkal is bizalmatlan vagy, akik nem érdemlik meg. Ideje lenne szelektálni a barátok között, és lerázni azokat, akik csak az energiádat szívják.

 

Ha New York a városod:

Az hogy a világ nem körülötted forog, Te nagyon jól tudod. Sőt, egyenesen mestere vagy annak, hogy a háttérbe maradj. Ez nem azt jelenti, hogy nem veszel részt a dolgokban, de a dicsőséget meghagyod másnak. Talán itt lenne az ideje annak, hogy bezsebelj néhány jól megérdemelt elismerést, a kevés önbizalmadat is helyreállíthatnád vele könnyedén.

 

Ha Párizs a városod:

Szeretsz egyedül lenni, a nyugalom és a kiegyensúlyozottság számodra mindennél fontosabb. Nem szereted a harsány embereket, de a mulatozás is távol áll tőled. Mivel szinte minden gondolatodat megtartod magadnak, még a hozzád közelállók sem ismernek igazán. Ha egy kicsit nyitnál mások felé, és egy-két hozzád közel álló embert a bizalmadba fogadnál, nem éreznéd magadat többé kívülállónak.

 

Ha Rio de Janeiro a városod:

Ha az empátiáról akarnának szobrot készíteni, Te modellt állhatnál hozzá. Nem csak megérted az embereket, hanem át is érzed minden egyes pillanatukat, amikor kiöntik Neked a lelküket. És ez elég gyakran megtörténik, mert tudják, hogy nálad vigaszt találhatnak. Azt viszont tudomásul kellene végre venned, hogy néha Neked is szükséged van valakire, aki meghallgat és egy váll, ahol néha kisírhatod magad.

 

Ha Róma a városod:

Számodra az élet egy nagy kaland. Imádod a pezsgést, a társaságot és a rengeteg barátodat. Számodra a szürke hétköznapok fojtogatóak, a monotonitás beteggé tesz. Ha nincs kihívás, akkor keresel magadnak, legyen szó munkáról vagy magánéletről. Szeretsz megfelelni az elvárásoknak, de még jobban szereted túlszárnyalni azt. Néha azonban nem ártana lassítani egy kicsit, mert a csendnek is megvan a maga szépsége.

 

Ha Sydney a városod:

Szeretsz mindenről tudni, hogy minden lehetőségre felkészülj. Nem szereted a kockázatot, és a biztos holnap számodra az elsődleges. Mindenkiről gondoskodni akarsz, aki fontos neked, ezért sokszor úgy érzik, beleavatkozol a dolgaikba. Benned nincs rossz szándék, csak rengeteg tapasztalat, amit szeretnél megosztani másokkal. Nem tudsz mindenkit megvédeni, hagyd, hogy elkövessék saját hibáikat, mert így tanulják meg a legjobban a leckét.

 

Ha Tokió a városod:

Elméd sohasem pihen. Mindig töprengsz valamin. Megoldásokat keresel, új problémákat vázolsz fel, de ha nem találsz ilyet, akkor a múlton elmélkedsz: „Mi lett volna, ha…” Mivel folyton jár az agyad, számodra egy könyv, vagy egy film sem jelent kikapcsolódást, mert utána a történet folytatásán, vagy a lehetséges variációkon agyalsz. Tanácsunk, hogy néha engedd meg, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok, hidd el, élvezni fogod!

Forrás:

http://zoldujsag.hu/melyik-varosba-utaznal-szivesen-nezd-meg-mit-arul-el-rolad-51390

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!