Érdekes üzenetet kaphatsz...



1-es:

Kellemes meglepetést élsz át augusztusban. Valami,amit régóta szeretnél,teljesül. Lehet,hogy egy régóta húzódó problémád oldódik meg. Ne aggódj,mert az megakadályozza,hogy megérkezzen hozzád ez a csoda.

2-es:

A béke és a harmónia időszaka vár rád. Elsimulnak a nézeteltérések,rendeződnek a vitás helyzetek. Helyére kerül minden benned,és így körülötted is. Élvezd a nyugalmas időszakot!

3-as:

A szerencse augusztusban melléd szegődik,különleges véletlenek egyengetik utadat. Bármi,amibe most belekezdesz,azt a szerencse áldása kíséri. Vágj bele az új ötleteidbe!

4-es:

Napfény,utazás,móka,és kacagás. Új élményekkel és barátságokkal gazdagodsz az elkövetkező időszakban. Az új élmények hatására lelked is megújul,és feltöltődik!

5-ös:

Új szerelem vár rád,vagy meglévő kapcsolatodban újra feléled a szenvedély. A szerelem gyógyító energiáiban részesülsz,mely gyógyír lesz sebzett szívednek!

6-os:

Életedet kreatív energiák segítik. Az alkotás,és új ötletek megvalósítása,szíved vágyának követése és beteljesítése tölti ki a következő hónapot. Elérkezhet a bőség az életedbe!

7-es:

Borús,szomorú időszak után végre újra kisüt a nap életed égboltján. Minden okod meglesz rá,hogy elégedett legyél és hálás azért az életért,amit élsz.

8-as:

Pihenés,pihenés,pihenés. Ez az,amire szükséged lesz, lehetőséged is adódik rá,hogy végre önmagaddal törődj: olvass,sétálj,kényeztesd tested és lelked!

Forrás:

http://szorakozzonline.hu/2017/08/15/valassz-egy-napot-es-nezd-meg-mit-tartogat-szamodra-az-augusztus/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!