Válassz egy kártyás és akkor megtudhatod, hogy mit is rejtenek...



1-es kártya:

Itt az ideje,hogy félelmek helyett a bizalmat és a hitet válaszd az Univerzum erejében! Istenben,az angyalokban,vagy a hitrendszerednek megfelelő szellemi vezetőkben,felemelkedett mesterekben. Van egy magasabb erő,ami vigyáz rád,és elrendezi a szálakat körülötted. Nem kell megfeszülnöd,hogy megtaláld a megoldás kulcsát. Lazulj el,kapcsolódj ezzel a végtelen erővel. Az Univerzum ritmusa és rendje szerint hamarosan mindenre megoldás születik.

2-es kártya:

Most sok minden zavaros benned és körülötted,mégis tudd,hogy a jó úton vagy,és olyan jövő felé haladsz,melyet lelked írt meg neked,és elhozza számodra a lelki fejlődés legmagasabb fokát. Itt békére,biztonságra,bőségre,sikerekre lelsz. Védelem alatt állsz,és ne fordulj le arról az útról,amire ráléptél! Tarts ki elhatározásod mellett! Minden rendben lesz!

3-as kártya:

A válaszok,melyeket keresel,benned vannak. Ne külső dolgokban keresd. Szíved mélyén lelsz tökéletes válaszra. Engedd el elméd zajos,zavaros,kusza hangjait és gondolatait. Meditálj,tölts időt egyedül,vagy csak sétálj a természetben. Nyugtasd meg háborgó gondolataid és figyelj arra,amit a szíved súg! A válasz most is ott van benned!

Forrás:

http://szorakozzonline.hu/2017/08/23/valassz-egy-kartyates-ismerd-meg-het-spiritualis-uzenetet/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!