Tudd meg mit rejtenek számodra...



A lelked üzenni szeretne valamit – válassz egyet az alábbi alakzatok közül, hogy megtudd, mit!

Ha a lelkünk mélyére nézünk, vagy csak nyitottak vagyunk a megérzéseink felé, olyan üzenetet kaphatunk, ami megkönnyíti a létezést a jelen pillanatban. Ha kíváncsi vagy a sajátodra, nincs más dolgod, mint választani egyet az alábbi geometrikus alakzatok közül:

1.

Azon töprengsz, hogy nem ártana változtatni a napirendeden, a hozzáállásodon, vagy az étkezési szokásaidon? Valóban szükség lenne rá, de nem azonnal: a következő heteket töltsd inkább azzal, hogy utánajársz, mi okozza a valódi problémádat, és csak utána keresd meg a megoldást!

2.

A te feladatod most az, hogy megtanuld elengedni a dolgokat – hiszen ha rosszul érzed magad, azt csak ennek köszönheted. A következő 3 hétben tudatosítsd, hogy a változás jót tesz neked, és próbálj meg nem ragaszkodni sem tárgyakhoz, sem érzésekhez!

3.

Új ismeretségek tartanak feléd, melyekből tartalmasabb és mélyebb kapcsolatok szövődhetnek. Már elég régóta szorgalmasan dolgozol azon, hogy elfogadd, és szeresd magad, és mostanra a tudatosság új szintjére léptél. Nincs más dolgod, mint élvezni ezt az állapotot és szeretni!

awakening people

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!