Ne félj... válassz bátran és megtudhatod milyen titkot rejtenek magukban...



Ez a fa teszt annyira szuper, hogy csupa olyan dolgokat árul el rólad a választásod, ami nagyon jellemző rád. Mit kell tenned?

Nézd meg jól a fákat, és döntsd el, hogy melyik a legszimpatikusabb számodra. Melyik az, ami harmóniát áraszt, ami alatt szívesen elüldögélnél egy darabig?

1.Nyitott, karizmatikus személyiség vagy, könnyen pozitív irányba befolyásolod a körülötted levő eseményeket.

Mindig megmondod a véleményed, kommunikatív, és kreatív vagy. Igazi társasági ember vagy, barátaid nagyon szeretnek veled lenni.

Vonzódsz a művészethez, szeretetteljes, és kiegyensúlyozott vagy.

2. Lehet, hogy egy kicsit túlságosan sokat gondolkozol, állandóan azon munkálkodsz, hogyan tudnád jobbá tenni a körülötted levők életét. Egy kiegyensúlyozott belső erővel rendelkezel, még, ha néha úgy is tűnhet, hogy elgyengülsz érzelmileg. Öntudatos, és nagyon kíváncsi vagy.

3.Fontosnak tartod, hogy másokon segíts akkor is, ha nem jár érte elismerés. Nem vagy hajlandó soha kompromisszumot kötni csak azért, hogy másoknak jó legyen. Gondoskodó személyiség vagy, ha valaki bajba kerül, te vagy az első, aki a segítségére siet.

4.Egy nagyon kritikus személyiség vagy. Mielőtt cselekednél mindent alaposan megvizsgálsz, átgondolsz százszor. Nem szereted a hirtelen változásokat, ragaszkodsz a hagyományokhoz. Egész életedben azon munkálkodsz, hogy elismert, és sikeres legyél.

5.Fontosak számodra az emberi kapcsolatok, de nem engedsz be akárkit az életedbe. Érzelmes vagy, sokat gondolkozol, és szereted mélyen beleásni magad az emberi kapcsolatokba.

6.Rugalmas és spontán vagy, nem szereted, ha valaki korlátokat állít fel számodra. Nagyon erős intuícióval rendelkezel, kicsit más az életről alkotott felfogásod, mint másoknak.

Számodra a tudás hatalom, ezért próbálsz minél több tudásra szert tenni, és azt megosztani másokkal.

Forrás:

http://szorakozzonline.hu/2017/10/01/lelked-faja-valassz-egyet-es-megtudhatod-mit-arul-rolad/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!