Mindenképpen hallgass arra, amit súg a megérzésed...



Szeretnéd megtudni mi a legjobb és a legrosszabb benned? Válaszd ki a legszimpatikusabb baglyot és olvasd el mit árul el rólad. Hallgass a megérzésedre!

1. Nagyon kíváncsi személyiség vagy. Mindig meg akarsz tanulni valamit újat és érdekeset.Nyitott és barátságos vagy, de a legnagyobb hátrányod, hogy hajlamos vagy beleütni az orrod mások dolgaiba. Próbálj kevésbé beleavatkozni mások életébe.

2. Túl sokszor hallgatsz a benned élő gyerekre, ezért kicsit naív vagy. Szereted a világotami körülvesz, de nehéznek érzed, hogy  gonoszság és igazságtalanság között élj. Néha nehéznek érzed, hogy kiállj a jogaidért, de ne aggódj, ez hamarosan változni fog.

3. Túl bizonytalan vagy és félsz hibázni, pedig az az élet része. Le kellene győznöd a belsőfélelmeidet, mert ők a képzeleted fantomjai. Végy egy mély lélegzetet és tedd meg amit tenned kell.

4. Nagyon magabiztos vagy és várod az új kihívásokat. De valami ott van benned ami sokszor nem hagyja, hogy megtedd az utolsó lépést. Lépj túl rajta és igyekezz mindig befejezni amit elkezdtél.

5. Pesszimista vagy. Ilyen a természeted. Nehéz meggondolni magadat és hosszú-tartóskapcsolatokat kialakítani veled. Próbálj meg barátságosabb lenni és tárd ki a szívedet. Az emberek szeretni fognak.

6. Intellektuális és kicsit önző vagy. Kicsit lenézed azokat az embereket akiknek a véleménye eltér a tiedtől.

Forrás:

http://szorakozzonline.hu/2017/08/08/valassz-egy-baglyot-es-tudj-meg-valami-ujat-onmagadrol/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!