Egy érdekes teszt, amit mindenkinek ki kell próbálni...



Hiszel abban, hogy amikor valami rossz dolog történik veled, az egy fentről érkező üzenet? Vagy talán egy figyelmeztető csengő, hogy valamit meg kellene az életedben változtatnod? A jelzés érkezhet egy állat megjelenésén keresztül is. Az állatok ugyanis sajátos üzeneteket hordoznak. Most pedig a jelentésüket is megtudhatod. Nos, melyik állat alakja bukkan fel először a képen vagy melyik keresztezte mostanában az utad? Az univerzum általa üzen.

Nem csupán ezzel az állattesztel kaphatsz számodra fontos üzenetet. Amikor váratlanul eléd ugrik vagy egyszerűen csak a semmiből felbukkan egy állat, ugyanúgy különleges jelentéssel bírhat. Ha többször is látod, akkor egészen biztos, hogy érdemes figyelned a jelekre.

Őseink az állatokat még szentként tisztelték. Viselkedésükön keresztül fedezték fel és ismerték meg a Földet. Az állatok szokásait megfigyelve te is megértheted, minden energia, ami körbevesz, így kellő befeléfigyeléssel az intuitív üzeneteket is megértheted.

Nézd meg ezt a képet, amelyen több állat alakja látható. Amelyik először rajzolódik ki előtted, az az állat hordozza a neked szóló univerzális üzenetet

Ha a sólyom alakja rajzolódott ki először

A sólyom szárnyai rendkívül erősek, látása nagyon éles. Ha ezt a madarat láttad meg a képen először, az univerzum azt üzeni, van valami az életedben, amit közelebbről vagy alaposabban kéne megnézned.  Az is lehetséges, hamarosan valamilyen fontos leckét kell elsajátítanod az életedben.

A sast láttad meg először

A sas a spirituális védelem, a magasabb szintű gondolkodás szimbóluma. Amikor többször is sast látsz elrepülni a közeledben, készen állsz, hogy belépj a tudatosság birodalmába.

A holló alakja rajzolódott ki először

A holló fekete madár, valójában nincs igazán jó híre, rossz előjelre utalhat a megjelenése. Az univerzum üzenete szerint van valami vagy valaki az életedben, amihez, akihez túlzottan ragaszkodsz, pedig már korábban el kellett volna engedned. Meg kellene újulnod, az újrakezdés, az újjászületés várna rád, ha megtennéd ezt a lépést.

Ha a bagoly volt az első állat a képen

A bagoly azt üzeni, a megérzéseid kiválóan működnek, mégsem figyelsz azokra eléggé. Követned kéne az intuíciódat, hiszen a megfelelő irányba vezet, és segít téged. Légy őszinte önmagadhoz és másokhoz is.

A szajkó alakját láttad meg először

Ez a csodaszép kékszínű madár lelked női oldalát szimbolizálja. Üzenete egyszerű, használd születetten meglévő kreativitásodat bármilyen probléma is álljon most előtted. Az is előfordulhat, hogy szüleidnek szükségük van rád. Legalább hívd fel őket.

Az imádkozó sáska alaját láttad meg

Végre békességre, nyugalomra számíthatsz az életedben. Ez a különös állat azt a spirituális üzenetet hordozza, mely szerint megkapod a lehetőséget, hogy azt tehess, amit igazán szeretnél. Légy körültekintő és figyelmes, mielőtt döntést hozol.

A katicabogár szintén fontos üzenetet hordoz

Amikor katica száll a közeledben, jó hírekre számíthatsz. Sőt, különleges szerencsében lehet részed. Valamilyen fontos dologgal kapcsolatosan megváltozhat az ízlésed, a véleményed. Az életed akár gyökeresen változhat meg, a mostanihoz képest egészen más irányt vehet.

A kígyót vetted észre a képen

A kígyó az életedben meglévő harcokra hívja fel a figyelmedet. Figyelj rá, hogy mibe ölöd az energiádat, a benne tomboló szenvedélyt. Vedd észre, a béke pozitív érzésekkel tölt el, mint a folyamatos küzdelem.

Ezt üzeni számodra a róka

Amikor rókát látsz, arra figyelmeztethet az univerzum, hogy hamarosan döntened kell két lehetőség között. A döntés csöppet sem lesz egyszerű, mindenképpen gondold át alaposan.

A szarvas üzenete szerint

Az utóbbi időben talán túlzottan is sokat foglalkozhatsz mások problémáival. Tudnod kell, az az ő dolguk, ők tudják megoldani. Okos ötleteket, javaslatokat ugyan adhatsz, elmondhatod a meglátásaidat, de dönteni nem tudsz helyettük.

(via your big cheese)

Forrás:

http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20170815/allat-teszt-univerzum-uzenet-ezoteria/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!