Nem is gondolnád, hogy mennyire igaz.

Ha a lovat választottad

 

Úgy tűnik, több szabadságra, önállóságra, magabiztosságra és motivációra van szükséged mostanában, ha a lovat választottad. Történjen bármi is, ne engedd, hogy a problémák megtörjék a hitedet, a meggyőződésedet. Mindenképpen higgy magadban és haladj továbbra is azon az úton, amelyre a lelked irányít. A kételkedés, a gyengeség távol áll tőled. A ló mindenkor csakis előretekint és örömmel vágtat a célja felé. Tedd te is ugyanezt.

Ha a pillangóra esett a választásod

 

A pillangó a változás, a teljes átalakulás szimbóluma. Ha ezt a spirituális állatot választottad, valódi átalakulásra számíthatsz az életedben. Az átalakulás önmagadban, a lelkedben megy majd végbe, ezért ne a külvilágban keresd. A kínaiak szerint a pillangó a halhatatlanság jelképe is. Az átváltozási folyamat már elindult egy egészen különleges spirituális lehetőség irányába. És persze még közel sincs vége, hiszen a lelked folyamatosan fejlődik.

Ha a farkast választottad

 

A farkas az ösztönöket szimbolizálja. Ha ezt az állatot választottad, most a legnagyobb szükséged arra lenne, hogy hallgass a megérzésekre, a természetes ösztöneidre, használd az erőt, és kivételes intellektuális képességedet. A farkasok világa merészségről, figyelemről, magabiztosságról szól. Ezek a képességek benned is megtalálhatók, csak éppen használnod kellene őket, amikor változtatni szeretnél az életeden. A farkasok falkában élnek. Te a magányos farkas lennél? A társad, a barátaid támogatnának, ha megengednéd nekik.

Forrás:

http://www.szorakozzonline.hu/2018/03/29/valassz-egyet-az-allatok-kozul-es-kiderul-mire-van-most-a-legnagyobb-szukseged/

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!