Ezzel tuti nyerni fogsz... hallgass ránk nyugodtan...



A kaparós sorsjegyeket sorozatokban adják ki. Ha fogyóban van a sorozat a raktárban, és úgy tűnik, népszerű a vásárlók között, új sorozat legyártatásáról és piacra dobásáról dönt a Szerencsejáték Zrt.

A sorozatokat viszonylag sok idővel a megjelenésük után zárják le, jelenleg például a Black Jacknek már a 039-es sorozata is kint van, miközben még nem zárták le a 028-as sorozatot. Aki alacsony sorszámú sorozatot vásárol, annak nem csak az a bosszúsága lehet, hogy abból nagy valószínűséggel már eladták a nagy összegeket rejtő szelvényeket, hanem az is, hogy amennyiben nem váltja be azonnal a szelvényét, elévülhet a nyereménye.

Érdemes a sorozatszámot leellenőrizni váráslás előtt,  esetleg másik adagot kérni, ha van erre lehetőség.

A kaparós sorsjegy sorszáma a sorsjegy egyedi azonosítójának a 3. 4. 5. száma, általában nullával kezdődő, három számból álló rész.

Igyekezzünk minél nagyobb sorozatszámú szelvényt választani, és amennyiben időnk engedi, még a helyszínen fel is venni a nyereményt, hogy a nyertes szelvény el ne kallódjon.

Hogyan tudd előre hogy nyertél-e vagy sem?

  • A kaparás közben biztosan feltűnt már, hogy vannak betűk a felületen. Hogyha 2 betűt megtaláltál már és azok nem egyeznek sajnos nem nyertél, ugyanis 3 betű található összesen a kaparófelületen. Ha ezek nem egyeznek akkor nem nyertél. TEHÁT mindegyik betűnek egyeznie kell ahhoz hogy nyerj.

Forrás:

http://szorakozzonline.hu/2017/07/20/igy-tudhatod-elore-melyik-nyertes-kaparos-sorsjegy/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!