Hirtelen jött a házasság... mindenkit meglepetésként ért...



Janicsák Veca nagy meglepetést okozott azzal, hogy ma reggelre kiderült, egy augusztusi vasárnapon feleségül ment kislánya édesapjához.

A hír azért meglepő, mert az énekesnő májusban árulta el, hogy öt év után szakítottak párjával

 - Szerencsém van, mert Ábel az egyik legjobb barátom maradt. Nem volt köztünk vita vagy veszekedés, és azóta sincs. Ő ugyanolyan családtag az életünkben, mint korábban, bármikor szívesen látjuk. Úgy gondolkozunk, hogy a szétválás ellenére mi hárman továbbra is egy család vagyunk - nyilatkozta akkor a Story magazinnak. 

 

Az énekesnő, Ábel és kislányuk, Emma most már hivatalosan is egy család, a két fiatal ugyanis a szakítás után visszatalált egymáshoz. 

- A szakítás segített megérteni, hogy összetartozunk, és bár tudunk egymás nélkül élni, de nem akarunk. Számomra ez a szó, hogy 'szerelem' és a házastársi eskü azt jelenti, hogy soha nem adjuk fel, akkor sem, ha nehéz. Már egy család voltunk eddig is, de a házasság mindkettőnknek sokat ad - mondta a 27 éves a Hot! magazinnak, amely az esküvőről is közölt fotókat. 

Nyár elején találtak újra egymásra, amit újabb eljegyzés és egy pár hét alatt leszervezett esküvő követett. Romantikus, természetközeli helyen keltek egybe, Janicsák Veca olyan volt, mint egy erdei tündér. Mielőtt Veca színpadra állna a szeptember 10-én kezdődő Sztárban Sztár című műsorban, férjével Görögországba utaztak nászútra. 

Forrás:

http://femina.hu/hazai_sztar/janicsak-veca-eskuvo/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!