Együtt látható a család...



Erdei Zsolt kisfia, Vilmos koraszülöttként jött a világra, első heteit az intenzív osztályon töltötte. Ma már azonban erős és egészséges babaként várja a karácsonyt, a szüleinek ez a legnagyobb ajándék.

Vili koraszülöttként, hét hónapra jött a világra, az elmúlt 6 hónapja küzdelemekkel telt. Születése után rögtön inkubátorba került, sokáig a koraszülött osztály intenzív részlegén kezelték, és csak két hónap után engedték haza. A szülők számára nagyon nehezek voltak azok a hónapok, lelkileg s fizikailag is hatalmas megterhelésnek voltak kitéve. 

'Tartottuk magunkat, erősek voltunk, és csak arrak oncentráltunk, hogy Vilike jobban legyen. Réka minden idejét a kórhézban töltötte, sokat sírt, és tehetetlenül várta az orvosok napi beszámolóját' - mondta Erdei Zsolt a Hello! Magazinnak. Mára azonban már a mindenz a múlté, és végre együtt lehet a család. 'Vili csodálatosan nyugodt, kiegyensúlyozott kisbaba. Egész nap meg sem szólal, csak akkor kiabál egy kicsit, ha éhes, de ez természetes' - mondta a büszke anyuka. Zsolttal együtt annak örülnek a legjobban, hogy a kisfiuk egészséges és boldog.

Forrás:

http://www.life.hu/csalad/20171201-erdei-zsolt-megmutatta-kisfiat-vilmoskat.html

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!