Ekkor érkezik hivatalosan az ajándék.



A várakozásunknak megfelelően az Idősek Tanácsa valóban azt „javasolja” a kormánynak, hogy újra tízezer forintos Erzsébet utalványt kapjanak a nyugdíjasok.

Mára rendkívüli ülésre hívták össze az Idősek Tanácsát, amiből elég nyilvánvalónak tűnt, hogy Orbán-kabinet a választás előtt még kioszt egy kör Erzsébet utalványt a nyugdíjasoknak. Orbán Viktor miniszterelnök ugyan nem volt jelen (inkább az Iparkamara gazdasági évnyitójára ment), de ez nem akasztotta meg a kampányintézkedési folyamatot.

 

 A korábbi hírekkel ellentétben nem az elhúzódó télre, hanem a húsvéti ünnepekre hivatkozva határoztak az utalványosztásról. (Amivel többmilliárdos extra bevételt is juttatnak a baráti kézben levő utálványforgalmazó cégnek.)

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára, Novák Katalin (aki az Idősek Tanácsa alelnöke is, hiszen miért is ügyelnének legalább a látszatra?) sajtótájékoztatón jelentette be, hogy ismét indítványozzák tízezer forintos Erzsébet-utalványok kiosztását. 

Az MTI tudósítása szerint Novák arról beszélt, hogy „bíznak benne, hogy a kormány támogatja majd a tanács javaslatát, és ismét kaphatnak utalványt a nyugdíjasok”.  Emellett hosszan méltatta a kormány munkáját.

 

Forrás:

http://bekezdes.org/hivatalosan-is-megerkezett-a-bejelentes-utalvanyokat-kapnak-a-nyugdijasok-81996

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!