Őszintén vallott.



Bangó Margit 10 napig kétségek között vergődött, ugyanis talált egy elváltozást a mellében. Mivel korábban már volt rákos, nem tudott másra gondolni, csak, hogy kiújult a betegsége. A rossz élmény előhozta a régi emlékeket: évtizedekkel ezelőtt egy tüdőembólia miatt derült ki, rákos a művésznő.

Napokig gyötörte Bangó Margitot a kétség: attól tartott a művésznő, hogy ismét rákos. Talált egy elváltozást a mellében, és mivel korábban már megküzdött a mellrákkal nem tudott másra gondolni csak arra, hogy kiújult a daganat. Szerencsére kiderült, hogy nem rosszindulatú elváltozásról van szó, de az idegeskedés előhozta a régi emlékeket. Erről Hajdú Péter Esti Frizbi című műsorában beszélt.

 

Bangó Margit megkönnyebbülhet, nem rákosFORRÁS: TV2

 

'2003-ban éppen egy amerikai turnéról hazatérve éreztem, hogy rosszul vagyok, ami hajnalra fokozódott. Szerencsére Tina ott volt velem, és bevitt a kórházba, ahol kiderült, tüdőembóliám van.A sors különös fintora, hogy

ha az nincs, nem derül ki, hogy rákos vagyok...

Azonnal meg kellett volna műteni, de az embólia miatt erre nem volt lehetőség, hiszen az altatás az azonnali biztos halált jelentette volna. Ekkor kezdődött el a kéthónapos versenyfutás az idővel. Nagy dózisban kaptam szereket, amik szétzúzták az elzáródást. Még így is csak saját felelősségemre végezték el az operációt. Jött az orvos, én pedig aláírtam a beleegyező nyilatkozatot. Arról volt szó, hogy el kell távolítani a mellemet, de végül sikerült csak a daganatot kimetszeni' - idézte a Ripost Bangó Margit vallomását.

Forrás:

http://www.life.hu/drlife/20180212--bango-margit-tudoembolia-miatt-kerult-korhazba-igy-derult-ki-hogy-rakos.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!