Őszintén vallott betegségéről.



Döbbenetes részleteket mesélt az egészségügyi állapota kapcsán Markos György. 

Markos György volt Hajdú Péter vendége az Esti Frizbiben, melynek köszönhetően sosem hallott részleteket tudhattunk meg a magyar művész életéről. Mint kiderült, súlyos betegséggel küzdött, amelyről eddig nem beszélt, most azonban őszintén mesélt: 

'Életritmust kellett váltanom, mert párszor sajnos közelébe kerültem az intenzív osztálynak saját szorgalmamból. (...) Rendszeresen rendszertelen életet éltem. Azt hittem – mert élsportoló voltam –, 120/80 a vérnyomásom. Tizenhárom évig nem mentem kontrollra, úgy versenyeztem, küzdősportoltam, meg minden, aztán jött a sztrók, csak nem volt publikus, nem akartam celeb lenni. Két hétig bent feküdtem az OPNI-ban, ott közölték, hogy „remekek' az eredményeim, mert a 120 helyett 220 volt a vérnyomásom, a koleszterinem 3,8 helyett 7, a trigliceridértékem a normálisnak a hatszorosa, mondták, hogy ügyes' - mesélte György, aki akkor már 130 kilót nyomott. 

Ám ezt követően teljes életmódváltásba kezdett, és 4 hónap alatt 30 kilótól szabadult meg. Átállt a napi ötszöri étkezésre, és naponta több kilométert is futott: 

'Most már csak zöldet eszem, úgyhogy pompon nőtt a seggemre, mint a nyulaknak' - írta meg a Blikk

Forrás:

http://www.life.hu/drlife/20171214-stroke-jarol-meselt-a-hires-szinesz-markos-gyorgy.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!