Megdöbbentő vallomás.



Kedd este Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám Édes­kettes című színpadi show-ában szerepeltek, ahol a párnak ezúttal Ábel Anita és Csonka András se­gédkezett a desszer­tek elkészítésében.

 

A nagy konyhai sertepertélés alatt repkedtek a poénok, és egymás heccelése közben régi, cikis történetek is napvilágra kerülte. Mint például Claudia Csonka Pici iránti plátói szerelme – számol be a Bors.

„Most, itt az elején áruljuk el, amit most tényleg nagyon szűk körben fognak csak tudni. Én a drága művész urat 25 éve ismerem, és megmondom őszintén – Ádám is tudja –, szerelmes voltam belé. De nagyon”

– árulta el Claudia, aki egy közös munka során szeretett bele menthetetlenül kollégájába.

Csonka Picit derült égből villámcsapásként érte Claudia közeledése, és a Borsnak elárulta: akkoriban foglalt volt a szíve.

„Mindig is imádtam Claudiát, de nem éreztem, hogy ez benne van a pakliban. Teljesen meglepett a szerelmes levél, majdnem elájultam, amikor hazaérve a kis találkánkról elolvastam. Rendkívül romantikus volt, de én épp nem voltam szingli, úgyhogy ezért nem folytatódhatott ilyesformán a kapcsolatunk” – emlékezett vissza a színész.

(Bors)

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!